Hur man köper en bil med en bärgning titel

En bil med en bärgning titel är ett fordon som har bedömts som "var" av ett försäkringsbolag. Med andra ord, var kostnaden för reparationerna mer än det uppskattade värdet på bilen. De re-titeln som bärgning fordon och sedan säljs på auktion eller att rädda varven till ett reducerat pris som skall användas för delar. Ofta folk fixa bilar med bärgning titlar till salu eller personligt bruk. Att köpa en av dessa bilar är en risk eftersom det inte finns något sätt att mäta hur bra reparationerna var. Instruktioner
1

Ställ för VIN-nummer. Kör en rapport bil historia på en webbplats som Carfax eller NADA. Titta på hur många gånger bilen har köpts och sålts både före och efter bärgning titel rapport. Ett stort antal av försäljningen kan tyda på att det finns ett stort problem med bilen.
2

be säljaren grundläggande frågor om bilen t.ex. reparation och underhåll historia, körsträcka, och när däcken var ändrade senast.
3

Har bilen kontrolleras av en betrodd mekaniker för synliga skador. Företag som Midas eller Brake Check kommer att köra en rutinkontroll för stora problem och fylla i en rapport för en fast avgift.
4

Kör bilen och titta för att dra i en riktning. Bilen ska stanna rakt utan mycket justering av ratten. Drar ofta indikerar en anpassning problem som kan sättas i samband med betydande ram skador. Om allt ser ut
5

Betala för fordonet. Skaffa en undertecknad titel försäljning från säljaren av fordonet. Denna avdelning bör lista bilen som en "Bärgning", ger VIN-nummer, registreringsnummer och körsträcka. Fyll i titel, skatte-och anmälningsblanketter för bosättningslandet. Det är köparens ansvar att gå till länet skattekontoret att fylla i skatte-och anmälningsblanketter och betala avgifter i samband med dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77665.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.