Så här importerar JDM Cars

Japanska bilar är allmänt kända för sin omisskännliga stilistiska identitet, tillförlitlighet och kvalitet, och om du vill se ett exempel på en japansk inhemska marknaden (JDM) bil, importera det själv från Japan kan vara din bästa alternativ. Importera en bil från Japan är relativt enkelt, men som de flesta saker i livet, om du följer en logisk procedur kommer du minimera chanserna att få saker att gå fel när din nya hjul levereras. Instruktioner
1

Surfa på Internet för bil exportörer baserade i Japan. Det är bäst att hitta ett företag med en meritlista av nöjda kunder. Hitta den bil du vill köpa och anmäla sig till bolaget via e-post. Det är bäst att begränsa kommunikationen till e-post till både minimera översättningsfel och att hålla ett register över alla överföringar i fall revideringar är nödvändiga.
2

Bekräfta din bilköp genom att underteckna och returnera en pro- forma faktura efter att ha fått det från exportören.
3

Ordna för bilens underrede vara ång-sprutas för att säkerställa att det är fritt från potentiellt farliga främmande mark.
4

Wire deposition för bilen till exportören bankkonto. Skicka det utestående saldot när du har fått bekräftelse på att bilen är på fartyget och på väg till dig. Du kan också bli skyldig att betala för transportkostnaderna innan bilen levereras.
5

Rådgör med en speditör som kan hämta bilen vid ankomsten i ditt land och ta det genom tullen. Skicka in alla nödvändiga juridiska dokument på samlingen, inklusive bilens utländsk registrering, köpebrevet, transportföretagets räkningen för landning, en färdig Department of Transport formulär HS-7 och en färdig Naturvårdsverket blankett 3520-1. Du kommer att behöva betala avgifter speditör, importtullar, tull och import skatt.
6

Inköp vägskatt och bilförsäkring och registrera bilen så att du kan köra din bil lagligt på vägen. Organisera en certifierad mekaniker att testa bilen så att den överensstämmer med ditt lands vägstandard värdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77661.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.