Tillgängliga alternativ på en 2003 Honda Pilot EX

Den 2003 Honda Pilot EX hade ett pris på $ 32,020. Riksgenomsnittet år 2010 för en Honda Pilot med 99.000 miles är 11.033 $. EX levereras med en standard V6-motor på 240 hk med en femstegad automatlåda. Om du är intresserad av bränsleekonomi, reser Honda 17 miles per gallon i stadskörning och 22 mph motorvägen. Den 2003 Honda pilot erbjuder flera alternativ som kan vara tillgängliga på EX klassen. Om du anställer en automatisk mäklare du kan berätta för honom de alternativ som du behöver för att hitta din perfekta Pilot. Motor och prestanda

Pilot EX erbjuder extremt låga utsläppsnormer, är detta ett plus om du bor på platser som Kalifornien där bilar med låga utsläpp är nödvändigt på grund av lagar och förordningar. Det erbjuder också en motorvärmare, som vanligtvis är fördelaktigt för dem som bor i kallare klimat. Motorvärmaren upprätthåller batteriets effektivitet genom uppvärmning vätskor och andra komponenter i motorn.
Exteriöra tillval

Dimljus finns på EX-modeller som ett alternativ, som samt fotsteg, undviker och bakre stänkskydd för extra handen som antingen kan köpas med fordonet eller du kan köpa separat från en Honda-återförsäljare.
Säkerhet Alternativ

2003 Pilot har också en backspegel alternativet kamera system som tillåter dig att se föremål bakom dig för säkerheten. Den backkamera system kan köpas på en Honda återförsäljare, om det inte är standard på Honda Pilot. Bromsarna är också frivilligt, vilket förhindrar folk från att stjäla skräddarsy fälgar eller däck eftersom muttrarna kan låsas.
Interiör och alternativ lagring

Pilot erbjuder också en CD-växlare, som är placerad under sätet för flera cd musiklyssning. Du kan också lägga till ett takräcke för cykel fastsättning, reglar kapacitet och ett insynsskydd. En bogsering paket är också frivilligt om du planerar att bogsera extra utrustning. Även om dessa alternativ inte kan komma standard på särskilda Pilot dina inköp, kan vissa fås på Honda återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78029.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.