Hur du köper en Hail skadade bilen

Att köpa en bil med hagel skador har fördelen av en ibland stor prissänkning. Det kan också göra bilen svår att sälja, det viktigaste Tricket är att se till att skadan är all kosmetisk och påverkar inte hur bilen körs. Om du är villig att köra en bil som ser bucklig, kan ett hagel-skadad bil bli en av dina billigaste alternativen. Om du funderar på att köpa den och fastställande upp det, tänk på att hela kroppen skada kan göra bilen dyrare att fixa än att byta. Saker du behöver
Consumer Reports bok
Computer
Internetuppkoppling
Pen Phone Mössor och papper
Visa fler instruktioner
1

Look upp bilen eller bilarna du funderar på Consumer Reports guiden. Det har korrekt, up-to-date information om värdet av nya och begagnade bilar i USA Om du inte har en fysisk kopia, kontrollera begagnad bil delen av webbplatsen. Skriv in ett märke och modell eller bläddra kategorier. Skriv ner det genomsnittliga försäljningspriset för varje begagnad bil du är intresserad
2

Hitta hagel-skadade bilar i lokala annonser i tidningen och på nätet. Du kan också ringa din lokala auto butiker, särskilt efter en hagelstorm. Kontrollera att du har det genomsnittliga värdet från Consumer Reports som en baslinje för varje bil du tittar på.
3

Ring eller maila den nuvarande ägaren och be om hagelskador. Hur stor var hagel? Hur omfattande är skadorna? Har fönstren bytts ut redan? Var kroppen skadan allvarlig nog för att försämra hur bilen körs? Om ägaren inte kan svara på alla dessa frågor, be att han tar den till en butik och få det tittat på och ha mekaniker ringa dig att besvara dina frågor.
4

Gå titta på bilen och ta det för en provtur. Ta en titt på flera bucklor i bilen och se till att de är bara bucklor och inte hål. Fråga om du kan ha en oberoende mekaniker titta på det om du har ytterligare frågor.
5

Köp bilen om det uppfyllt alla ovanstående krav. I de flesta försäljning av begagnade bilar, kommer du att köpa den direkt från en person och inte få ett lån, så om du ställer upp en avbetalningsplan till att du har det skriftligt och undertecknat av alla parter. Om du köper en begagnad bil från en auto mycket, gå igenom sitt pappersarbete process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77566.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.