Så här ansöker begagnade Lagar Bil Lemon

När du söker efter en begagnad bil, är det största problemet de flesta människor har att de kommer att köpa en citron, en bil som inte är i gott skick, eller som bryter ner strax efter köpet. Detta är en giltig oro, men tack och lov finns det federala och delstatliga lagar som ger konsumenterna ett visst skydd mot tvivelaktiga begagnade bilhandlare. Dessa lagar kallas "citron lagar", och alla som köper en begagnad bil bör bekanta sig med hans eller hennes statens citron laws.While citron lagar varierar enligt stat, vissa generaliseringar tillämpas. Generellt citron lagar skydda konsumenterna i två typer av situationer, brott mot garantin eller avsiktligt bedrägeri. Instruktioner
1 p Om din pre owned bil går sönder och täcks av en garanti från tillverkaren, kan du ha rätt till citron lag fördelar. Typiskt är brott mot garanti omfattas av federal lag. Du kommer att behöva läsa uppgifter om eventuella garantier du har undertecknat för att räkna ut om din garanti avtal har kränkts.
2

När ingen garanti existerar, citron lagar fungerar som ett skyddsnät skydda konsumenterna från vilseledande säljare. Citron lagar skyddar specifikt konsumenterna från oärlighet såsom:

* Historia av mekaniska problem är kända av säljaren, men hemlig till köparen * Bilen var tidigare stulen och strippad, sedan ombyggd * Bilen var inblandad i en översvämning * Bilen bärgades eller inblandad i en allvarlig olycka * Bilen var tidigare en taxi eller polisbil * Den vägmätare rullades tillbaka bedrägligt Addera 3 p Om du kan bevisa att du omedvetet köpt en bil med någon av ovanstående frågor att säljaren visste om och inte avslöja, har ditt tillstånd sannolikt citron lagar om böcker att kompensera dig och straffa oärliga säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77315.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.