Hur köper jag en begagnad bil i Missouri?

Begagnade bilköpare i Missouri har olika ställen att handla för ett fordon. Säljare med nya bilhandlare transporterar begagnade bilar, Bilhandlare, enskilda säljare och auktioner bil. Begagnad bilhandlare i Missouri och individer kan sälja bilar "som är," inte under garanti. Federala regler kräver en begagnad bil återförsäljare för att skriva en guide i bilens fönster som visar grundläggande information om bilen och anger en garanti eller brist därav. Om dealern har en garanti, få det skriftligt. Skydda dig själv när man köper en begagnad bil i Missouri. Gör lite läxor och inte köpa en begagnad bil utan att noggrant kolla dess skick. Saker du behöver
Körkort
Bilförsäkring bevis
dokument bilbesiktning
Fastighetsskatt kvitto
Visa fler instruktioner
1

Lär dig allt du kan om olika märken och modeller av den typ av bil du är intresserad av att köpa. Consumer Reports och andra guider konsumentprodukter erbjuder omfattande information om återkallelser och andra problem förknippade med specifika modeller och fabrikat. Välj en rad lämpliga bilar för dina behov, och begränsa sökningen till dessa modeller, att hålla ett öppet sinne i händelse av särskilda fynd.
2

Besök begagnad bil partier och granska annonser, även online gemenskap anslagstavlor såsom Craigslist för ditt område. Många används bilägare lägga upp annonser på nätet, och ofta du kan hitta bättre erbjudanden än du kanske på begagnad bil mycket. Provköra bilen du funderar på att köpa. Ta ut på motorvägen för att testa för acceleration makt, överföring prestanda, hjulinställning och bromsning Addera 3

dra över till en säker plats och kontrollera luftkonditionering, värmare och belysning:. Skygglappar , bakljus, strålkastare och lampor uppbackning. Få en bättre titt på bilens interiör för att se om det verkar väl omhändertagna eller inte.
4

Gå ut och titta på däcken och utsidan av bilen. Inspektera bilen bort från generalagenten kan du se bilen över utan en säljare som hänger över dig med en försäljning beck. Titta på avgasröret efter tecken bilen bränner olja, en indikation bilen har motorproblem. Om avgaserna innehåller mörk sot, tyder detta på att bilen bränner olja. Torka fingret runt innerkanten av avgasröret. Ljusgrå eller grå materialet indikerar bilen inte bränner olja.
5

Köp bilen om du gillar det. Om du arbetar direkt med ägaren, du oftast måste betala kontant för fordonet. En kontanterbjudande kan motivera säljaren att sänka priset. Om du köper från en återförsäljare och inte vill betala kontant, kan du få finansiering från en bank eller via återförsäljare, många återförsäljare erbjuder oberoende finansiering med färre begränsningar än banklån. Få bilens titel, inspektion halka och skaffa lämplig försäkring. Att licensiera en bil i Missouri, måste du visa försäkringsbevis, inspektion bevis och en fastighetsskatt kvitto du betalat din fastighetsskatt, enligt Missouri Department of Revenue.
6

Gå till en lokal Missouri Department of Motor Vehicles beväpnade med de handlingar som erhållits i steg 4. Vara beredda att betala moms på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77599.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.