Hur överför jag en bil titel i Douglas County, Kansas?

Överföra titeln omedelbart efter köpet av en ny eller begagnad bil krävs av alla stater. Enligt Douglas County tjänstgörande kassör, ​​måste du registrera ett fordon i Kansas inom 30 dagar efter ditt köp om du redan är en Kansas bosatt eller du måste ansöka om Kansas titel och registrering inom 90 dagar från upprättandet hemvist i Kansas. Att ha en aktuell registrering undviker problem bör du stoppas för en mindre trafikförseelse. Instruktioner
1

gå personligen till Douglas County tjänstgörande Kassör huvudkontor eller något av de satellitkontor listade på länken i avsnittet Resurser.
2

Bring med dig en korrekt undertecknad tillverkarens deklaration om ursprung eller giltigt titel för fordonet, försäkringsbevis för fordonet, köpebrevet om den inte är skriven på titeln eller en faktura från återförsäljaren, den aktuella mätarställningen av fordonet och en giltig adress för lienholder om det finns en lien. Om titeln som överförs är från en annan stat, behöver du även en VIN inspektion kvitto, även kallad en form MVE-1, och fotolegitimation. För att få en inspektion kvitto, har en VIN inspektion utförs av Kansas Highway Patrol. Kontakta VIN Inspection Office på 785-842-4759 eller på länken i avsnittet Resurser.
3

betalar för din titel överföring och fastighetsskatt med kontanter, check, postanvisning, debet eller kreditkort. Gör en check eller postanvisning betalas till Douglas County kassören. A 3.19% serviceavgift tas ut för användningen av ett betal-eller kreditkort. Din titel kommer att skickas till dig i fyra till sex veckor om det inte finns en kvarstad. I så fall, kommer titeln att behållas av staten förrän kvarstaden är nöjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77585.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.