Hur hittar Kelley Blue Book Värde för begagnade bilar på nätet

Med så många människor köper och säljer begagnade bilar, är det viktigt att hitta marknadsvärdet för en bil innan du gör en transaktion. Ingen behöver längre begagnad bil köpare och säljare måste köpa Kelley Blue Book att få en korrekt begagnad bil värde. Den blå boken värdet är tillgängliga online och gratis. Förutom att hitta begagnad bil värde, kan bilköpare söka i databasen och hitta en begagnad bil att provköra utan att behöva gå från återförsäljare till återförsäljare. Instruktioner
1

Besöka Kelley Blue Book hemsida och välja bilen år, märke och modell av bil du är intresserad i. Glöm inte att inkludera ditt postnummer. Bilpriserna varierar beroende på område av landet där de säljs.
2

Bestäm vilket värde du vill använda. Kelley Blue Book innehåller tre typer av begagnad bil värden, handla, privat fest och föreslagna priset. Handeln med värdet används om du säljer din bil till en återförsäljare. Den privata parten värdet avser att köpa en bil från en individ och rekommenderat värde är just det, ett föreslaget värde. Det är oftast den begagnad bil pris till vilket återförsäljaren förhandlingarna börjar.
3

Känn din bil. Det låter konstigt, men för att få ut det mesta av Kelley Blue Book för din begagnade bil du behöver veta detaljerad information. Du måste känna till antalet cylindrar i motorn, om dess 2 eller 4 hjulsdrift, typ av transmission, körsträcka och naturligtvis alla de nya funktionerna. Funktioner inkluderar saker som tilt ratt, aluminiumfälgar, navigationssystem, dubbla främre krockkuddar och mer. Ju mer exakt din information, desto mer exakt din prissättning vara.
4

Jämför prissättningen. Om du använt Kelley Blue Book rekommenderat värde, ska du gå tillbaka och få den begagnad bil prissättning baserad på privat fest värde och handel med värde. Att ha alla tre prisjämförelser kommer att göra det lättare för dig att avgöra vilket alternativ som fungerar bäst för dig.
5

Sök efter lokala listor. Efter jämföra dina priser, erbjuder Blue Book hemsida en databas över fordon till salu som passar din prissättning beskrivning.
6

Granska CARFAX rapport. Många av bilarna i Kelley Blue Book online-databas ger en gratis komprimerad version av en CARFAX rapport. Om du verkligen är intresserad av bilen, granska och skriva ut rapporten innan man tar bilen för en provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77331.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.