Hur du köper en begagnad SUV

Som biltillverkare fortsätta att driva leasade fordon på konsumenterna, fortsätter den pool av kvalitet begagnade bilar att växa. Att köpa en begagnad bil är både ekonomiskt och försiktig, men bara så länge du gör dina läxor och välja en bil som är rätt för dig. Instruktioner
1

Forskning olika typer av stadsjeepar. Bestäm vad som passar dina behov, du ska se ut, bland andra faktorer, på storlek, prestanda förmåga och användbarhet. Du kan konsultera en av de platser som anges nedan.
2

Pick antingen en bil-eller lastbil-baserade SUV. De flesta modeller är baserade på en av de två typerna av plattformar. Bilen-baserad plattform har oftast bättre hantering och en mer komfortabel körning, och är mer lyxigt. Bil-baserade stadsjeepar kan användas för några milda terrängkörning och kan komma in fyrhjulsdrift, men de är inte avsedda för de mer krävande off-road situationer. Lastbilen-baserad plattform är oftast utformade med mer bogsering kapacitet och, i en fyra-hjulsdrivna modellen, oftast klarar de mer utmanande terrängförhållanden situationer. Men generellt hantering och rida är mer betungande än en bil-baserad plattform.
3

Utvärdera motor, transmission och prestationsförmåga. De flesta stadsjeepar erbjuda sexcylindriga transmissioner, tillsammans med en V8 kapacitet om det behövs. Du kommer också att behöva välja mellan två-hjul eller fyrhjulsdrift. Beroende på din bränsleekonomi behov, hur du kommer att använda fordonet och önskad dragkapacitet, välj motortyp och kraft du behöver.
4

Utvärdera ditt utrymme och behov storlek. Lastkapacitet, sittplatser och tillgänglighet är viktiga faktorer när du väljer din SUV. Många modeller har en tredje-parkett för mer sittplatser, men det brukar äventyrar lastkapacitet. Många tredje sätesraden fällas ner, men tillgängligheten kan vara svårt. Vid bedömningen av de olika modellerna, se till att du försöker gå in och avsluta alla säten, och försöka fälla ner sätena för att kolla på svårigheten att anpassa dem. Vissa modeller erbjuder en delad konstruktion som gör att du kan ha en plats nedfällt medan den andra fortfarande kan hantera en passagerare.
5

Kontrollera säkerhetsanordningar och historia SUV. Många stadsjeepar är benägna att högre rollover priser än bilar. På grund av storleken på fordonet, kan många förare har svårare att manövrera en SUV än en bil. Kontrollera om alla funktioner som är tillgängliga, såsom krockkuddar, antisladdsystem, larmsystem för att hjälpa till parkering, barn system spärren och alla vanliga funktioner för övervakning som erbjuds.
6

Analysera SUV historia. Köp en Carfax rapport för att se till att bilen inte har totalt, räddas eller under vatten (se referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77136.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.