1990 Mitsubishi Galant V Series Vin Explained

A 1990 Mitsubishi Galant V -serien har ett 17 - siffrigt chassinumret ( VIN ) fastnitad på instrumentbrädan vid vindrutan på förarsidan . I en Galant VIN såsom JA3CR56VXLZ000000 , de första 11 siffrorna är identifieringskoder och de sista sex , serienumret. De tre första siffrorna

" J " betyder Japan , där den tillverkades . " A " betyder Mitsubishi och " 3 " betyder att det är en personbil . Alla Mitsubishi personbilar tillverkade i Japan har dessa symboler .
Nästa fem siffror

Under de kommande fem siffror , " C " betyder bilbälten men inga krockkuddar , " R " betyder att det är en Galant , " 5 " betyder att det är i en högre prisklass , " 6 " betyder en fyra - dörrars sedan och " V " innebär att den har en 2,0 liters , fyrcylindrig motor .
< br >
nionde , 10th och 11th siffror

nionde siffran , " X " är en kontrollsiffra som förhindrar bedrägeri , innebär det 10: e siffran " Y " år 1990 och följande " Z " identifierar fabrik i Japan . Se tech.mirage - performance.com eller dmv.org att beräkna en kontrollsiffra och identifiera året .
De återstående sex siffror

De återstående sex siffror , företrädd som " 0 " i exemplet , bildar ett unikt serienummer för bilen och berätta sekvens som den kom av monteringsbandet . Dessa siffror och den nionde säkerhet siffran ändras för varje 1990 Mitsubishi Galant V tillverkas i samma fabrik .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77810.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.