Saturn Astra specifikation

Saturn Astra var en rebadged Opal Astra familjebil upphörde 2009 då General Motors slutare sin Saturn fordonsindustrin linje. Astra kvar i produktionen som Opal Astra i Europa, Kina, Sydafrika och Brasilien. Astra kom som en tre-och femdörrars halvkombi och marknadsförs för att tävla mot Volkswagen GTI. Motor

en 1,8-liters rak fyrcylindrig motor driver den 2009 Saturn Astra XE kombi. Motorns bore åtgärder 3,16 inches, och slaglängden är 3.47 inches. Den har en 10,5:1 kompressionsförhållande, variabla ventiltider, fyra ventiler per cylinder och dubbla överliggande kamaxlar. Motorn ger 138 hästkrafter och en blygsam 125 ft-lbs. vridmoment, vilket är den vridande kraft som ger Astra sin get-up-and-go. En multi-point insprutning systemet levererar bränsle från en 12,2-liters tank. Det tjänar en respektabel 24 MPG på stadens gator och 32 på den öppna vägen. Addera Chassi och bromsar

Astras främre hjulupphängningen har en oberoende fjäderben systemet med krängningshämmare och skruvfjädrar medan baksidan är utrustad med torsion beam, semi-individuell fjädring med krängningshämmare och vridfjädrar. Stoppa makt kommer från all-wheel ABS ventilerade skivbromsar utrustade med ett bromsassistent, elektronisk bromskraftfördelning och antisladdsystem.
Mått

Saturn Astra är likartad i dimensioner till sina syskon, den Saturn Ion, men dess övergripande 170,5-tums längd är 14 inches kortare än Ion. Astra sitter på en 102,9-tums hjulbas och är 69 inches bred och 57,4 inches tall. Dess fastighetsnära till-stävja vändradien är 34.4 inches. Tjänstevikten är £ 2800. Inne i stugan, är främre utrymme 38.9 inches, med den bakre utrymme något mindre till 38,3 inches. Front benutrymme är 42 inches, men baksidan är lite trångt på 35,3 inches. Total innerutrymmen är 92,4 kubikfot. Den tre-dörrars halvkombi, dock möjliggör enkel tillgång till den bakre passagerarutrymmet genom att enkelt skjuta framstolarna framåt. Den femdörrars halvkombi har 44,8 kubikfot av lastutrymmet genom att lägga baksätet platta. Med plats för upp, är lastutrymmet 12.2 kubikfot.
Funktioner

Saturn hade förutsett Astra att bli en framgång på grund av dess enorma popularitet på den europeiska marknaden . Saturn Ion försäljningen varit svag under större delen av 2000-talet, och Astra, medan featuring väsentligen samma invändiga mått och layout som Ion, såg sportigare och hade extra funktioner som ingår som standard. Dessa funktioner inkluderar monokrom främre och bakre stötfångare, varselljus, power-uppvärmda karossfärgad ytterbackspeglarna, strålkastare halogen, alu-formaterad dörr och instrumentbräda trim och tonat glas. Astra har också en sex-högtalare AM /FM ljudanläggning med CD-spelare, varvräknare, farthållare, instrumentbräda och golvkonsolen med förvaringslåda och en partiell Takkonsol, trepunkts säkerhetsbälten och extern temperaturmätare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77589.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.