Hur hitta de mest tillförlitliga begagnade bil

Köpa en begagnad bil är en chansning, även om du följer råden i topplistor för tillförlitliga bilar eller råd av familj eller vänner. Nyckeln till att köpa en begagnad bil som kommer att visa sig vara tillförlitlig är att söka efter en som har underhålls korrekt. Ett fordon som har religiöst upprätthålls, som har haft alla återförsäljare rekommenderade tjänster genomförts vid rätt körsträcka mellanrum, kommer sannolikt visa sig som din mest pålitliga plockning. Instruktioner
1

börja shoppa för en begagnad bil. Du kan visa begagnad bil inventering hos återförsäljarna på nätet, tidningen, eller används publikationer bil som är specifika för ditt område. Leta efter annonserna av fordon som uppger den totala mekaniska tillståndet i bilen, till exempel "återförsäljare upprätthålls," "precis servad" eller "väl underhållna."
2

Kontakta säljare via e-post eller telefon. Fråga om bilens servicebok och ta reda på om underhåll och reparation historia dokumenteras. Helst bör du hitta en säljare som kan förse dig med kvitton i bilens servicebok eller ange namnet på generalagenten eller butik som servade bilen.
3

Gå se bilen och provköra den. Om fordonet har underhållits väl, bör det driva, accelerera, vända och bromsa mjukt. Om du gillar bilen, be att få se Driftboken och läsa tidningarna ordentligt.
4

Anteckna ramnumret (VIN), som ligger inne i förarsidan dörrkarmen eller synlig från utanför förarsidan vindrutan på instrumentpanelen, och kontakta butiken som servade bilen. Om säljaren inte har kvitton, kan du få en lista över utfört arbete från en återförsäljare eller butik. Om säljaren inte har kvitton, ringa ändå för att säkerställa att säljaren inte vidarebefordra "rekommenderade tjänster."
5

Be serviceteknikern att gå över datum och servicebok. Be att få den information som faxas till dig eller gå till butiken för att plocka upp kopior. Fråga specifikt om fordonets ägare tackade alla reparationer, och i så fall kanske du vill gå ifrån affären om ägaren nyligen vänt ned en stor och nödvändig reparation. Kontrollera att alla stora tjänster har genomförts, liksom en kamrem byte, om tillämpligt.
6

Ring din mekaniker eller någon som kan besiktiga fordonet efter att du har bekräftat arbetet. Gör överenskommelser med säljaren för att föra fordon i för en inspektion. Om mekaniker håller med om att bilen är i utmärkt skick, är det sannolikt att visa sig vara en pålitlig köp om du fortsätter att hänga med underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77905.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.