Hur du köper en klassisk Mercedes

Köpa en klassisk Mercedes Benz kan vara en givande upplevelse, men man måste forska i viss modell och årsmodell innan du fattar ditt beslut. Mercedes Benz bilar är kända för lång livslängd, men, precis som alla begagnad bil, de kan ha sina problem. Modell Research

Forskning tillförlitligheten av året och modell av konsulttjänster böcker, klassiska webbplatser bil och Mercedes Benz forum ägare. Liksom andra fordon, några år och modeller är mer tillförlitliga än andra. Kolla genomsnittliga försäljningspriser för att säkerställa att du får en rättvis uppgörelse.
Hitta Säljare

Look för privata säljare och välrenommerade återförsäljare på nätet, i lokala tidningar och auto tidskrifter entusiasten . Om din valda modellen är särskilt sällsynt, tidningar och online-källor är din bästa insats.
Dokumentation och Kollar

När du hittar en blivande bil, be om all service och register reparation. Om dokumentationen inte kan produceras, överväga att hitta en annan säljare. Se till att du har möjlighet att fysiskt se bilen innan du köper, aldrig köpa en begagnad bil sikte-osedda Addera Inspektion

Ha en kvalificerad Mercedes Benz mekaniker eller reparation. handla besiktiga fordonet. Räkna med att betala för inspektion, men det kommer att vara väl använda pengar för att se till att du köper en pålitlig, problemfri bil eller görs medvetna om problem som kan finnas. Om säljaren motsätter sig en inspektion, hitta en annan säljare.
Aniticpate Reparationer och Maintenence

Alla klassisk bil behöver regelbunden reparation och underhåll på grund av ålder och avancerad körsträcka. Mercedes Benz bilar är inget undantag och kostnader för reservdelar och arbete är notoriskt höga. Räknar med att bilen kommer att kosta pengar och planera en budget för att hålla din investering ser och fungerar på bästa sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77670.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.