Hur du köper en begagnad hyrbil

Att köpa en begagnad bil kan spara dig mycket pengar över en ny bil köp om bilen är operativt och elektriskt ljud. Skaffa en begagnad bil från en uthyrare kan potentiellt spara ännu mer. Även hyrbilar har ett rykte om att missbrukas, för det mesta att anseendet är en överdrift. De flesta hyrbil företag byter sin inventering ofta, vanligtvis varje två till tre år. Bilarna är noggrant inspekteras innan de bjuds ut till försäljning och har oftast garantier. Saker du behöver
Valuation guide (Kelley Blue Book)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad märke och typ av bil du vill köpa. Många hyrbil företag håller specifika bilmärken på deras lott. Till exempel använder Budget Dodge fordon för att fylla sina lager. Därför kan du spara mycket tid genom att enbart fokusera på uthyrning företag som säljer märket och typ av fordon du vill köpa.
2

Gå till webbplatsen för biluthyraren. De flesta uthyrningsfirmor lista inventering de har till försäljning på sina webbplatser. Till exempel, hertzcarsales.com, enterprisecarsales.com och budgetcarsales.com är uthyrningsfirman sajter dedikerade till att sälja sina bilar. Välj vilken typ av bil och din plats från rullgardinsmenyn på huvudsidan. En lista över bilar med dina sökkriterier visas.
3

Ordna att ta en provtur. Välj det fordon du är intresserad Klicka på "Jag är intresserad av den här bilen" eller "Jag vill köpa den här bilen" knappen. På nästa sida fyller du i dina kontaktuppgifter på de öppna fälten. Lägg en kommentar eller fråga om du har en. Företaget kommer att kontakta dig så snart som möjligt med ett datum och tid för en provkörning. Alternativt kan du ringa företaget direkt och tala med någon för att schemalägga en provkörning.
4

Inspektera bilen. Noggrant kontrollera bilen, både interiör och exteriör. Om möjligt, ta en mekaniker med dig för att kontrollera att bilen är i gott skick.
5

Kolla priset på bilen mot det aktuella marknadsvärdet. Använd en värdering guide såsom Kelley Blue Book att se priset ligger inom begränsar av marknadsvärdet för fordonet.
6

Review pappersarbete. Se till att det är en bra garanti, priset och vägmätare är korrekta och det finns inga övriga avgifter som inte är relaterade till försäljningen av bilen i kontraktet. Underteckna kontraktet förrän du är nöjd att bestämmelserna i avtalet är i ditt bästa intresse.
7

Kör din nyinköpta hyrbil utanför partiet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77524.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.