Hur hitta en begagnad bil till salu

Att hitta en begagnad bil kan vara en av de mest överväldigande strävan eftersom så många människor och företag försöker lasta begagnade fordon. Men eftersom det finns så många säljare, kan köpare hitta bra erbjudanden för begagnade bilar på nätet, i tidningen, på lokal bilhandlare eller på auktion. För att börja jaga efter en begagnad bil, vet vilken typ av bil du vill ha och hur mycket du har råd att spendera. Instruktioner
Bilar Till Salu i 1

Gå online för att Craigslist.com eller den sekretessbelagda delen av din lokala tidning för att hitta en lista över begagnade bilar till salu. På Craigslist, börja söka efter en begagnad bil genom att klicka på lämplig stad eller region, och sedan klicka på "Bilar + Trucks" under "Till salu"-avsnittet. Du kan begränsa din sökning genom att ange vilken typ av bil du söker, till exempel, en Honda Accord, samt lägsta och högsta belopp du vill spendera. Tidningar brukar ha sina fordon anges av biltillverkaren eller typ av fordon, till exempel "Truck".
2

Visit auktionssajter som Ebay. Innan du bjuder på ett fordon, se till att du har läst den fullständiga beskrivningen av bilen, mailade säljaren några frågor om fordonet, och kontrollerat säljarens betyg och kommentarer. Dessutom, förstår värdet av fordonet genom att gå till KBB.com och forska hur mycket liknande fordon sälja för i området så att du inte fastna i en budgivning krig som resulterar i överbud. Leta efter fordon som är lokala. Besök en lokal säljare och provköra fordonet innan budgivning. Om bjuder på ett fordon som är långt borta, inkluderar avgiften leveranstid fordonet i det slutliga priset.
3

Hitta lokala bilauktioner. Du kan leta upp bilauktioner i telefonboken, eller slå upp dem i tidningen eller på Craigslist eftersom många annonsera på dessa platser. Se till att komma tidigt för att inspektera fordonen innan budgivningen börjar.
4

Titta i din lokala papper eller auto branschtidning. De annonser är en gemensam plats för säljarna att lägga sina begagnade fordon. Auto facktidningar kan plockas upp i livsmedelsbutiker eller bekvämt butiker och lista begagnade bilar i ditt område.
5

Gå till lokala begagnade bilhandlare. Varje stad eller ort har oftast flera begagnade bilhandlare. För att hitta lokala bilhandlare, bläddra igenom telefonboken eller ens leta efter bilhandlare på Craigslist, genom att välja "bilar & lastbilar - genom återförsäljare". Ur rullgardinsmenyn i sökkriteriet rutan
6

Besök nya bilhandlare. Nya bilhandlare kommer ofta har använt fordon som de har antagit på inbyte. Vissa återförsäljare har också certifierade begagnade bilar, vilket innebär att fordonet fått en återförsäljare-certifierad besiktning och har verifierats att vara upp till en viss standard eller fick underhållsarbete för att få upp det till en viss standard.
7

Drop in eller ring lokala bogsera meter eller yards bärgning. Bogsera varven har oftast använt bilar till salu eftersom många ägare inte har råd att plocka upp sina fordon. Men var försiktig: Tow meter brukar inte tillåta en potentiell köpare att göra något mer än att slå på bilen, provkörning är oftast uteslutet. Och många ägare har sin bil bogseras eftersom deras är ett problem med bilen. Men vissa fordon kan bogseras på grund av parkeringsböter eller parkering i en "No Parking" zon. Se till att den potentiella kostnaden för att betala av sådana ytterligare avgifter som biljetter vid registrering av fordonet.
8

Kör runt kvarteret. Begagnade bilar kan ofta hittas genom att bara köra genom området. Privata ägare posta ofta "Till salu"-skyltar på sina fordon. Också många stadsdelar har mycket eller gata som många ägare använder för att parkera bilar de har till salu.
9

Fråga vänner och familj. Eftersom så många människor säljer sina begagnade fordon, kan en vän eller familjemedlem vet någon som säljer en bil eller kanske sälja en bil själv. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77347.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.