Hur kan jag hitta en bil jag ägde tidigare utan en Vin?

Om du någonsin har sålt en bil och undrade om det gick, skulle du kunna svara på den frågan. Det finns flera sätt att spåra upp en bil du ägde i det förflutna, men inte ha VIN kan göra processen lite svårare. Med hjälp av informationen du har om bilen och den sista transaktionen, kan du spåra historien om ägarna och upptäck den aktuella platsen för fordonet. Instruktioner
1

Kontakta den tidigare köparen först. Titta igenom alla mail och telefonnummer till den personen och försöka spåra dem. Om du bara har ett namn och tidigare adress, kan du använda den för att söka efter den personen. Titta i telefonboken eller använda en online katalog.
2

betala för en online-tjänst för att spåra personen. Det kommer att kosta pengar, men om du ger dem den aktuella adressen och namnet på den person, kommer de att kunna förse dig med den senast registrerade telefonnummer eller adress.
3

Fråga denna personen om fordonet, och om de sålde den be dem om information om köparen. Du kan upprepa de två första stegen så många gånger som behövs för att spåra den aktuella platsen för din gamla bil. Om du har tur, kanske någon ner linjen spelat in VIN-nummer som du kan sedan använda för att enkelt spåra fordonet.
4

Ring DMV och begära information om bilen. Du kan ge ett gammalt nummer registreringsskylt för dem att använda. Det finns ett antal giltiga skäl som tillåter dig att be om denna information. Kontrollera med drivrutiner Policy Protection Act för att se om du har rätt att begära denna information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77344.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.