Hur hittar jag en 1952 Chevy Deluxe Sedan?

Letar efter en klassisk bil som 1952 Chevrolet Deluxe sedan kan vara en rolig men utmanande upplevelse. Begränsad produktion nummer, olyckor, missbruk och tid påverkar mängden bilar tillgängliga. Det blir så småningom väldigt svårt att hitta den antika bilen av dina drömmar i ditt närområde. Internet kan leverera hela världen för din sökning område och ger dig en större chans att lyckas. Instruktioner
1

Research 1952 Chevrolet Deluxe sedanmodell. Skaffa klassiska bil tidningar såsom Classic American och Hemmings Motor News. Läs artiklar om den bil du är intresserad
2

Kontrollera veteranbil forum och ta reda på vilka typer av vanliga problem för att leta efter. Vissa bilar kan vara mycket dyrt att reparera, särskilt med den begränsade tillgången på reservdelar. Bestäm om du vill ha ett projekt bil eller råd med en renoverad en. Bestäm i förväg hur mycket pengar du är villig att spendera.
3

Kontrollera online-auktioner webbplatser som eBay att hitta bilar till salu. Forskning de "ifyllda" listor (de som har sålt) för att ta reda på vad 1952 Chevrolet faktiskt säljer för. Använd sajter som Craigslist, Auto Trader Classics och klassificerade Hemmings, att hitta '52 Chevys.
4

Sök efter en bil med levande klassisk webbplatser bilauktion såsom Barrett-Jackson, Mecum s och RM Auctions. Leta efter listor i sina kommande evenemang. Ta reda på om de har en auktion snart i ditt område.
5

Hyr en klassisk bil värderingsman att utföra en grundlig inspektion När du har hittat en kandidat. En bra inspektör kan berätta om bilen är strukturellt sund och värt det begärda priset. Utvärdera det personligen att se till att den angivna villkoret är korrekt och att priset är lämpligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77037.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.