Hur du kontrollerar om en bärgning titel

En bärgning titel är en särskild beteckning till en bil titel att varna köparna av skador som tidigare gjort med bilen, enligt experterna på Edmunds. De flesta stater kräver en bil för att få en bärgning titel när den har totalt, vilket är vanligt när kostnaden för att reparera bilen är minst 75 procent av bilens totala värde. Vissa stater kräver också bärgning titlar för återvunna stulna fordon. Det är viktigt att veta om en bil du ska köpa har en ren titel, eller har en bärgning titel och kan ha uppgick i det förflutna. Saker du behöver
Fordon VIN
Titel
Visa fler instruktioner
1

Fråga säljaren om statusen av titeln. I många stater säljare är skyldiga att berätta för köparna om fordonet har en bärgning titel, enligt experterna på CarFax. Om de inte är skyldiga att berätta för dig eller du tror att de ljuger om status för titeln, undvika att göra affärer med dem.
2

Ring din lokala DMV eller titel kontoret och frågar om de särskiljande märken och fraser som ska visas på en bärgning titel. Alla stater kräver någon form av anmälan som skall tryckas på själva titeln. Vissa stater ut även bärgade titlar på en annan färg papper än vanligt.
3

Undersök titeln. Leta efter ord som rekonditionerade, junked uppgick, eller räddas. CarFax påstår att dessa ord används för att indikera bilar hade lidit stora skador, eller hade stulits tidigare.
4

Beställ en rapport bil historia. Det finns ett antal online-tjänster som erbjuder en fullständig rapport om alla olyckor, ägare, överföringar titel, och annan viktig information om ett fordons förflutna. Dessa rapporter kan beställas med bilens VIN-nummer.
5

Leta efter tecken på en dold bärgning titel. Enligt Edmunds, kommer vissa bilhandlare flytta en bil till en stat med mindre bärgningskostnaderna krav, och har en normal titel utfärdas. Om bilen såldes i en annan stat sedan omedelbart flyttat tillbaka in i ditt tillstånd, kan bilen ha haft en bärgning titel på en punkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77518.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.