Hur du ändrar Vehicle Titlar

När du köper eller säljer ett fordon, måste du byta fordon titlar från den gamla ägaren till den nya ägaren. Denna process kan tyckas tråkigt, men det är inte särskilt svårt. För att göra detta, måste du göra en resa till den lokala avdelningen av motorfordon, DMV, i ditt län. Dessutom kan specifika åtgärder du behöver ta varierar från stat till stat. En faktor som inte förändras är att varje stat kräver att du slutför en uppsättning av pappersarbete och presentera någon typ av dokumentation till DMV vid byte titlar. Instruktioner
1

Få en Bill of Sale från den person eller företag från vem du köper bilen. Köpebrevet måste ange år, märke och modell av fordon. Det måste också ange den dag då den såldes till dig och det fullständiga namnet på både köpare (er) och säljaren. Det är en bra idé att även ha köpebrevet attesterad.
2

Skriv i baksidan av titeln under avsnittet rubrik som lyder "New Owner Information" eller "Title Transfer." Har säljaren fylla i baksidan av titeln och tecken i rutorna, vilket tyder på att han eller hon säljer bilen till dig. Se till att du har detta attesterad liksom. Även om det inte är absolut nödvändigt, är det en god praxis, särskilt om du köper bilen från en individ. Notarien säkerställer att båda parterna har i själva verket komma överens och underteckna dokumentet.
3

ta titeln till DMV eller maila titeln till DMV i ditt tillstånd. När DMV får nya undertecknade titel, kommer de att betrakta transaktionen som en överföring av titeln. Du kommer att få en ny titel i mail med ditt namn på framsidan av titeln tillsammans med fordonsinformation.
4

Betala eventuella avgifter. Den DMV kan kräva en avgift när du skickar dokument till dem. Om du skickar det undertecknade titeln till DMV per post, se till att inkludera avgiften med titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77187.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.