Hur man använder en Blue Book

Den Kelley Blue Book har funnits sedan 1918 och har fortsatt att erbjuda inbyte värden och föreslog detaljhandeln värden till bilköpare och säljare sedan dess. Även om den traditionella "blå" Boken är fortfarande i tryck, har tekniken och framväxten av Internet medfört Kelley Blue Book online. Användare kan nu söka med hjälp av fordonets år, märke och modell för att ta reda på exakt hur mycket deras fordon är värt alla inom några minuter och med ett par klick på musen. Instruktioner
1

reda på information om fordonet till exempel fabrikat, modell och år. Om du känner till de specifika detaljerna, klicka på "Sök efter: År, Make & Model" för att påbörja en detaljerad sökning. Du kan också söka på Kelley Blue Book hemsida genom kroppen typ.
2

Välj år, märke och modell från rullgardinsmenyn och klicka på "Go" knappen.
Sida 3

Ange ditt postnummer för att se värdet av fordonet i ditt område
4

Välj den typ av värde som du vill ta reda på om fordonet:. inbytesvärde , privat fest värde och rekommenderat värde. Den andrahandsvärde är ungefärligt belopp en återförsäljare är villig att ge dig att sätta mot ett annat fordon. Retail värde utgör ett rimligt pris för fordonet om du vill köpa bilen. Privat fest värde representerar ett rimligt erbjudande om du vill sälja din bil som en privat ägare.
5

Välj detaljerna i motor, transmission, körsträcka, trim och utrustning.
6

Välj fordonets skick och tryck på "Fortsätt."
7

Vänta på webbplatsen för att skapa din andrahandsvärde. Den "Blue Book andrahandsvärde" visas med tillstånd och värdet av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77076.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.