Hur Samla en Blue Book Sammanfattning

Vill du sälja din bil men är osäker på hur mycket begärt? Använd en Kelley Blue Book att bestämma detaljhandeln värdet och andrahandsvärde på din bil. Den Kelley Blue Book har blivit branschstandard för värderingar. Sök efter bilens modell och gör i boken, och sedan visa ett diagram som visar det "rättvis", "bra" och "utmärkt" priser för din begagnade bil. Du kan få en papperskopia "Blue Book", som den kallas, eller söka igenom bokens listor på nätet. Saker du behöver
Kelley Blue Book Review, Internet-anslutning
Visa fler instruktioner
1

Köp en Kelley Blue Book. Du kan hitta en på bokhandlar eller från online försäljare. Du kan även söka listor på nätet (www.kbb.com).
2

Sök efter märke, modell och årsmodell på din bil. Bilar i Blue Book listas i diagram i boken. De är listade i alfabetisk ordning och i ordning äldsta till det aktuella året. Året sortiment är noterat på omslaget till boken.
3

Välj klassen. Är din bil en "ES", "SC" eller en "GT?" Värden kan variera kraftigt beroende på klass, så kör utanför och leta efter en två-eller tre-brev initialt på ditt rikligt.
4

Spåra fingret från klassen till värden. Du kommer att se ett "rättvist" och "bra" andrahandsvärde, en "bra" privat fest värde och en "utmärkt" detaljhandeln värde. Det senare är det belopp som utgör "vad en återförsäljare kan begära för fordonet när det har kontrollerats, renoveras och eventuellt befogat," enligt den blå boken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77252.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.