Hur att bråka med en bilförsäljare

När du gör ett stort inköp, är det lätt att bli orolig och att spendera mer än du förväntas. Uppgiften är ännu mer besvärligt när du har en begagnad bil säljare flåsar halsen. Istället för att få överväldigad och spendera mer än du vill, det några tips du bör ta hänsyn till. Dessa tips hjälper dig att få kontroll över ditt köp och lär dig hur du bråka med en begagnad bil säljare. Instruktioner
1

Snacka om försäljningspriset på fordonet. En av de första frågorna en bilförsäljare kan ställa dig är vad du har budgeterat för din månatliga betalningar. Det är viktigt att du inte berätta för honom svaret. Ge honom denna information ger försäljaren övertaget. För att behålla kontrollen över situationen, svarar med att säga att du bara vill prata om försäljningspriset.
2

Gör ett erbjudande. När du hör försäljningspriset på bilen, gör ditt eget erbjudande. Se till att ditt erbjudande är lägre än ditt högsta köpkurs punkten. Förklara att även om du har ingen brådska, om erbjudandet accepteras kommer du att köpa bilen idag.
3

Vänta hennes svar. Om det finns en lång paus svarar inte före försäljare. Reagera första vältrar sig i kontrollen. Vänta tills hon ger ett svar och förblir lugn och avslappnad medan du väntar. Visar förtroende är nyckeln.
4

Sakta höja din köpkurs. Om försäljaren gör ett motförslag som du inte är bekväm med, höja din köpkurs. När du höjer ditt inköpspris, gör det genom att gå upp i steg om hundra eller två hundra dollar tills du når det högsta pris du är villig att spendera.
5

förstärka att du är villig att köpa nu och att du kan gå någon annanstans. Om du har nått din högsta köpkursen och den saleswoman fortfarande inte vill sälja, upprepa att du kommer att köpa bilen idag om hon accepterar. Om inte, meddela henne att du kommer att ta dina pengar på annat håll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77552.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.