1992 Nissan Sentra Information

Den 1992 Nissan Sentra var en av modell-åriga poster i kompakt bil tillverkad och såld av Nissan Motors Company, Ltd Bilen kom som en sedan eller kombi, och det fanns fyra huvudsakliga trim tillgängliga: det avskalat E, den något uppsnyggat XE, den sportiga SE och top-of-the-line GXE. Varje trim, med undantag för GXE och E, hade coupe och sedan stilar kropp. Motorer och transmissioner

Endast Coupe version av europabolag, SE-R, hade 2-liters, 140-hästkrafter, rak fyrcylindrig motor med 108 mul-pounds av vridmoment, dubbade SR20DE. De övriga trim hade 1,6-liters, 110-hästkrafter, in-line fyrcylindriga motorer med 133 mul-pounds av vridmoment. Standarden överföringen var en fem-växlad manuell. En tre-växlad automatlåda, dock blev tillval för E, medan en fyra-växlad automatlåda gjordes så för XE, SE sedan och GXE. SE-R, utformad som en prestanda bil, inte har en automatisk växellåda alternativ.
Fuel Economy

Med en 13-liters bensintank, bränsleekonomin av 1992 Nissan Sentra beroende på trim. Relativt sett, hade SE-R värsta gas körsträcka, med 24 miles per gallon (mpg) för stadskörning och 32 mpg för landsvägskörning. De övriga trim genomsnitt 28 mpg för stadskörning och 36 mpg för landsvägskörning.
Interiör och Exteriör

Med standard sittplatser för upp till fem personer, den SE-R trim av 1992 Nissan Sentra hade de största hjul: 14-tums legeringar. Den GXE hade legeringar, också, men på 13-inches. De övriga trim fick 13-tums stålfälgar. Utöver sedvanliga komponenter som lampor och säkerhetsbälten, var '92 Sentra ganska snål på inre och yttre egenskaper.
Reception

SE-R version av 1992 Nissan Sentra - som gjorde sin debut under denna generation av produktionen - var en drivande entusiasten favorit på grund av dess relativa överkomliga. Alla Trims, dock delade samma rudimentära, boxy design.
Pris

ursprungliga tillverkaren rekommenderat pris på 1992 Nissan Sentra varierade från $ 9900 för E trimma till $ 13.265 för GXE trim. Beroende på trim nivå, Kelley Blue Book, som av 2010, uppskattar värdet prisintervallet på fordonet på runt $ 1.500 till $ 2.100.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77460.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.