Hur du väljer ett bra 1968 Camaro för Restoration

GM skapade Camaro som ett svar på Ford Mustang. Året 1968 var det andra årsmodellen av denna muskel bil. GM stiliga mittkonsolen från 1967 versionen med vaddering som inte viker över hörnen, vilket är unikt för denna modell år. 1968 hade Astro Ventilation, sidomarkeringslyktor, och en svart-och-vitt mönster hundtand tyg. Den 1968 Camaro kan ha ändrats på återförsäljare med en big block motor. Instruktioner
1

besiktiga fordonet kroppen. Sätt Camaro på en lyft och kolla efter rost eller under skador. En mjuk underrede indikerar rostskador. Fråga hur det Camaro har lagrats och använda denna information för att avgöra om det finns några skador som inte syns. Lista alla reparationer som behöver göras samt alla delar som behöver bytas ut.
2

Inspektera insidan av Camaro. Kontrollera instrumenteringen för att se om det fungerar korrekt. Kontrollera att panelen är en 1968 eftersom denna stil är unik för årsmodell. Kontrollera sätena och golv för skada, såsom revor, sprickor eller missfärgningar. Kontrollera att alla delar är original.
3

Starta Camaro. Lyssna på ping eller andra ovanliga ljud. Ta en provtur och testa alla funktioner, från bromsarna till lampor och radio. Om Camaro har trumbromsar, ersätt med skivbromsar av säkerhetsskäl (skivbromsar var inte standard 1968). Fråga om några delar har bytts ut eller reparerats på fordonet. Gör en lista över eventuella reparationer.
4

beräkna kostnaderna för att återställa fordonet och avgöra om denna kostnad är i budgeten för projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77832.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.