Fara i skrotbilar

Bärgning-betitlade bilar är ett hot-knappen fråga i dagens begagnad bil marknaden. De flesta bilar som utfärdas en bärgning titel är helt enkelt resultatet av försäkringsbolaget bean-counter paranoia, det finns några legitima farhågor för att tänka på när man beslutar om eller inte att köpa en. Bärgning Car Definition

Bärgning bilar är de som har totalt av ett försäkringsbolag efter en olycka. En bil brukar anses "uppgick" om försäkringsbolaget bedömer att kostnaden för att reparera det överstiger 75% av bilens värde innan den var skadad.


Skadestånd En av de saker som omedelbart kommer att kvalificera en bil som "var" är om den tål stora chassi skador som inte helt kan repareras.
Drivlina Skador

Eftersom ett fordon endast får tas upp till regeringens specs på säkerhet och utsläpp sättas tillbaka på vägen, skador på transmissionen eller bakre änden är en genuin oro på bärgade bilar.
Weld Misslyckanden

Även ett fordon måste vara certifierade som säkra när det är tillbaka till vägen, är det omöjligt att upptäcka mikroskopiska stressfrakturer i ramens svetsfogar som kan ha orsakats av en kollision.

Försäkring

Många försäkringsbolag erbjuder endast ansvarsförsäkring på bärgning betitlade-bilar, förnekar någon begäran om fullständig fysisk täckning.
Inköp

Om du ser att en bils titeln säger "räddas", begära en rapport fordon historia från ett företag som CarFax att kontrollera omfattningen av skadorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77262.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.