Hur Decode GM Trim Koder

Den trim kod på din GM lastbil eller bil är också känd som en VIN ( Vehicle Identification Number ) . Detta nummer används för att tillhandahålla information som hänför sig till när och var fordonet gjordes. Det används också för att identifiera en modell av fordonet och kaross . Den 17 - teckenkod kan hittas på olika ställen på fordonet . Du behöver inte vara en GM -tekniker för att avkoda ditt VIN-nummer . Du kan göra det själv . Instruktioner
1

Hitta VIN på din bil eller lastbil . Det bör vara på instrumentpanelen och på fordonet titel som kom med din bil eller lastbil .
2

Leta efter de första 3 siffrorna i trim koden . Dessa kommer att representera division för tillverkning att bilen kom från . Till exempel , " 1G1 " representerar en Chevrolet bil och " 1G2 " representerar en Pontiac .
3

Titta under de närmaste fem siffrorna i VIN . Dessa kommer att ge dig en beskrivning av fordonen . Den 4: e och 5: e siffrorna i VIN representerar serien av fordonet. Den 6: e numret representerar kroppstyp . Den 7: e siffran representerar fasthållningsanordningen monterad på fordonet . Den 8: e siffran representerar den motortyp som installerades .
4

leta efter nästa 3 siffrorna . Dessa representerar ett tillverkningsnummer för bil eller lastbil . De 6 sista siffrorna är bilens serienummer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77050.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.