En checklista för Certified Used Cars

Att köpa en begagnad bil är en billigare investering för många förare än att köpa en ny bil från en återförsäljare. Även begagnade bilar är oftast alldeles utmärkt fordon, det finns några frågor som kan komma med dem. Det viktigaste är att du köper en certifierad begagnad bil. Certifiering för en begagnad bil är en status som ges till begagnade bilar som den ursprungliga tillverkaren har bekräftat för återförsäljning. Bekräftelsen kan eller inte kan komma med renovering från tillverkaren. Till exempel kan en förare köpa en begagnad Ford bil från en Ford återförsäljare, vilket gör bilen en certifierad bil från Ford. Köpa från återförsäljare

Ett av de enklaste sätten att köpa en certifierad begagnad bil är att köpa direkt från generalagenten. En återförsäljare kommer att ha certifiering former som garanterar köparen att bilen är upp till tillverkarens normer. Köparen kan också ha möjlighet att se en rapport fordon historia med återförsäljaren för att se om bilen har gått igenom några större renoveringar.
Enda säljare
p Det är möjligt att ha intyg från en enda säljare. Säljaren av begagnad bil måste kontakta sin biltillverkare att få sin bil besiktigas. En bil inspektör, vanligtvis från en återförsäljare, inspekterar bilen till att tillverkarens certifiering standard. Om bilen passerar, ger bilen inspektören bilen säljaren ett intyg formulär. Om bilen inte klarar certifieringen, måste säljaren reparera eller möblera någon aspekt av fordonet innan du säljer bilen.
Skillnader mellan återförsäljare och säljare

Ett återförsäljaravtal fungerar ofta bättre eftersom återförsäljaravtalet kan strukturera en avbetalningsplan för din bil. Däremot kan en köpare stöter prisförhandlingar och hård marknadsföring från en säljare. En säljare, men kanske inte alltid har certifiering på handen eller ett komplett fordon historia rapport. Såvida köparen känner säljaren väl, kan säljaren dölja vissa fakta om begagnad bil från köparen för att få en försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77983.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.