2000 Honda Civic DX Coupe specifikation

Civic DX Coupe är en bil designad av Honda. Det är en del av företagets kompakta och subcompact linje av fordon, och produceras fortfarande och revideras årligen. Yttermått

Längden på Civic DX är 175,1 inches, bredd 67.1 inches och höjd ca 54 inches. Tjänstevikten är cirka £ 2359. Fordonet kommer i en mängd olika solida färger som kunden kan välja baserat på önskemål.
Innermått

Inuti Civic DX den fria höjden i fronten är cirka 38,8 inches medan den bakre höjd är 36,2 inches. Den främre benutrymmet är 42.7 inches och bakre benutrymme är 32.5 inches. Sammantaget fordonet rymmer cirka fem personer, inklusive föraren.
Motor

Civic DX innehåller en 1,6-liters, I-fyra motor som producerar 106 hästkrafter vid 6.200 rpm och 103 foot-pounds av vridmoment vid 4.600 rpm. Både hästkrafter och vridmoment mäta effekten av en motor, men i olika avseenden. Vridmoment avser vridande kraft eller acceleration av fordonet medan hästkrafter mäter den högsta möjliga varvtal. Den Civic DX anländer också med vanlig manuell fem-växlad med överväxel växellåda med möjlighet till fyra-växlad automatlåda. Addera Safety

Civic DX är utrustad med främre krockkuddar för föraren och passageraren. Det finns emellertid inga krockkuddar för baksätespassagerarna. Andra vanliga funktioner inkluderar sidokrockskydd dörren och ankare för åtgärder barnsäkerhet. National Highway Transportation Safety Administration, NHTSA, gav Honda DX Coupe fyra av fem stjärnor i krocktestresultat för förare och passagerare.
Miltal

Civic DX uppnår cirka 32 mpg för bränsle i staden och 37 mpg på landsväg. Gas körsträcka påverkas av snabba accelerationer, fordon tomgång och konstant stopp och start rörelser. Dessa faktorer är vanligare i stadskörning på grund av trafiken stannar och flera korsningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78039.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.