Bärgning Titel Nackdelar

Även bärgade fordon kan spara dig tusentals dollar rabatt på ordinarie begagnade bilar, kan det inte vara det bästa sättet att köpa en begagnad bil. Bärgning titlar ges till bilar och lastbilar som försäkringsbolag, för en eller annan anledning, anser en "total förlust." Försäkringsbolaget kan avgöra fordonets en "total förlust" eftersom reparationskostnader är mer än värdet på bilen eller lastbilen, eller för att undvika ansvar för andra typer av fordringar. Statligt Acceptance

Innan du köper ett fordon bärgning titel, bör du kontrollera med din statens avdelning för motorfordon för att ta reda på om de tillåter bilar bärgning titel på vägen. Vissa stater tillåter dem på vägen förrän de fullt ut har reparerats, inspekteras och ges en "ombyggd" titel. Till exempel kommer Texas tillåta fordon bärgning titel på vägen eftersom de måste vara säkerheten inspekteras årligen. Efter två år av passerande inspektioner, kan du ansöka om att få en ombyggd titel.
Försäkring

Även om du kanske tycker att det är pengar-medvetna att köpa ett fordon bärgning titel, ditt försäkringsbolag får inte. När ett försäkringsbolag bedömer en bil eller lastbil som en "total förlust," ett annat försäkringsbolag inte kan försäkra att fordon med en bärgning titel. Dessutom, kommer titeln på fordonet visar alltid att det är en ombyggd eller bärgades bilen, även om du återställer den till 100% körbart skick.
Skador på fordonet

Tänk på att det finns några oetiska företag som kommer att sätta två bärgade fordon tillsammans som en. Dessa bärgade fordon har oftast luddiga reparationer och orsaka allvarliga problem med tiden. Tänk på att fordonet kan ha allvarliga ram skador trots att resten av fordonet ser bra ut. Frame skador kan göra bilen svår att reparera, och kan resultera i ett misslyckande att passera en säkerhetskontroll.
Bottom Dollar

Bärgning titel bilar är bäst för den enskilde som planer på att hålla bilen i flera år. De flesta bilhandlare kommer inte att acceptera bärgning eller ombyggda titel fordon som inbyte. Om du försöker sälja den privat, till exempel en annons eller auktion, får en bärgning titel lämnas för den presumtive köparen. Dessutom, om de säljs privat, är ett fordon med en bärgning titel inte värt lika mycket som en med en ren titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77055.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.