MD Vehicle Safety Inspection Krav

Maryland lagen kräver att de flesta begagnade fordon måste inspekteras för säkerheten innan du överför titeln. Säljaren är vanligtvis krävs för att ge kontrollorganet intyg, enligt Maryland Motor Vehicle Administration. Undantag klass E lastbilar, klass F traktorer lastbilar och klass G släp frakt. Det är möjligt att få en 30-dagars tillfällig registrering om du ännu inte har fått en inspektion. Mekanisk

Maryland Motor Fordonsförvaltningscentralen bestämmer mekaniska komponenter i bilprovning att inkludera fjädring, bromsar, fästen motor, avgasreningssystemet, elsystem, bränslesystem, avgassystem, fästen motor, universal och drivknutar , och växelindikator. En datoriserad motor analys och väg test används ofta för att för inspektionen. Inspektioner får utföras av en auktoriserad besiktning station i Maryland, och det är lämpligt att välja en butik som du litar på. De flesta tjänster avdelningar på återförsäljarna kommer även att utföra säkerhetsinspektioner, enligt Maryland Motor Vehicle Administration. Det finns ca 1600 licensierade inspektion stationer i delstaten Maryland. Om fordonet inte klarar inspektionen kommer en lista på nödvändiga reparationer ges till dig. Om du har reparationer slutförda inom 30 dagar från den första kontrollen och bilen har körts mindre än 1000 miles, endast de defekta komponenter måste inspekteras.
Safety

Maryland Motor Vehicle Administration visar att säkerhetskomponenter i en fordonskontroll inkluderar däck, styrsystem, glas, lampor, hjulinställning, speglar, vindrutetorkare, hastighetsmätare och vägmätare, säkerhetsbälten och dörrhandtag lås. Missöden och bromsar nödsituationer ingår i inspektionen av släpvagnar. Om du köper en bil från en privat säljare, och han kommer inte att tillåta dig att ta bilen för besiktning, kan du föreslå att han går med dig för inspektionen. Vissa butiker kommer att gå till platsen för fordonet att utföra inspektionen, enligt den inofficiella DMV Guide. Om du köper din bil från en återförsäljare, ska inspektionen har redan genomförts, och en kopia av kontrollintyget bör fästas på fönster på fordonet.

kropp fordonet besiktigas inom stötfångare, fendrar, fångster huva, golv, kokkärl bål och förarstolen. Andra objekt som inspekterats på motorcyklar omfattar resten passagerare foten och handen håller, sätet, kedja och skydd, och stativet. Besiktningsstationer är oftast rätt att utföra inspektioner av personbilar, lätta lastbilar och stadsjeepar upp till 10.000 pounds och släp på upp till 20 meter långa, förutsatt att de inte har tryckluftsbromsar. En besiktning brukar ta ungefär en och en halv timme. Mekanikern kommer att förse dig med kontrollintyg för presentation till Motor Vehicle Administration, under förutsättning att fordonet uppfyller alla standarder som fastställts av Maryland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77354.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.