Hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil

Det är alltid viktigt att göra dina läxor när du funderar på att köpa en begagnad bil. Du vill inte betala mer än du borde för en bil som har en lång historia av skador. Du kan använda den unika VIN (Vehicle Identification Number) för att få en mer detaljerad historia om bilens makeup. Varje bil har en VIN, och sedan 1981 har de organiserats i ett 17 tecken systemet. Forskning VIN-nummer för att lära sig om det sanna värdet av en begagnad bil. Instruktioner
1

Gå till Motoverse.com.
2

Ange i VIN-nummer i deras sökmotor och tryck på "Go". Om VIN är korrekt, kommer detaljer såsom motortyp och tillverkningsdatum anges på följande sida.
3

Jämför den avkodade VIN informationen från Motoverse med den information som säljaren av begagnad bil. VIN inte ljuga, så informationen ska matcha (t.ex. bilens ålder).
4

Ta en mekaniker att titta över bilmotorn. Om delarna i begagnad bil är inte samma som de som anges av VIN, då vet de delar har bytts ut.
5

Beställ en bil historia rapport från nätet eller på en begagnad bil shop (VIN behövs). Det finns ett antal olika företag som erbjuder denna tjänst och de brukar kräva en avgift för en fullständig historia.
6

Gå till Kelley Blue Book hemsida (kbb.com) och sök efter det uppskattade värdet av din begagnade bil genom att klicka på "Year, Make & Model" länken visas under "begagnade bilar."
7

Välj "Year, märke och modell" av din begagnade bil från rullgardinsmenyerna och tryck på "Go".
8

Ange de individuella Bil information från de listade alternativ inklusive villkoret (utmärkt, bra, rättvis eller dålig). Följande sida kommer att lista vad det uppskattade värdet är för den bilen.
9

Jämför den information du samlat från Motoverse, din mekaniker och bil historia rapport till det uppskattade värdet rapporten på Kelley Blue Book. Saker gillar utbytta delar, skador historia och motorns kondition allt påverkar det aktuella värdet av en begagnad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77349.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.