Dodge Dakota Tekniska specifikationer: VIN Decode

Sedan 1981 innehåller alla motorfordon en unik 17-tecken chassinumret (VIN) som utfärdats av tillverkaren. Staterna använder vins för titel, registrering och försäkring information. För din Dodge Dakota, identifierar avkoda VIN flera specifikationer. De tre första siffrorna

De tre första tecknen i en Dakota VIN identifiera fordonets ursprungsland, tillverkare och typ. En "1" i den första positionen indikerar en lastbil tillverkad i USA, anger "B" eller "D" i den andra positionen "Dodge" och "7" i den tredje betyder "lastbil." Alla Dakotas kommer att ha dessa tre siffror.
Bruttovikten och Body Style

Ett "F" i fjärde position innebär en grov rating fordonets vikt (GVWR) av 4,001 till 5.000 kg., betyder "G" "5001 till 6000 kg. och" H "betyder eller 6,001 till 7.000 pund. På femte plats," "betyder fyrhjulsdrift och" G L "betyder tvåhjulsdrift.
Addera Series och Kroppstyp

på sjätte plats, "1" betyder en standard trim paket och "2": en "sport /SLT" trimpaket . A "2" i den sjunde positionen betecknar en tvådörrars hytt, och en "3" betyder en fyrdörrars cab.
motorstorlek, År och Växt
< p> Ett brett utbud av karaktärer i positionerna åtta, 10 och 11 identifiera motortypen, år och produktionsanläggning. Den nionde tecknet fungerar som en kontrollsiffra för att förhindra bedrägerier. Addera Gratis avkodning

Använd de tre länkarna i avsnittet Referenser för att avkoda ditt VIN. Vid Anglefire, jämföra den fjärde, femte, sjätte, sjunde, åttonde och 11th karaktärer med i förteckningen. Vid Den inofficiella DMV Guide och avkoda detta , kopiera 17-tecken VIN in förutsatt att utrymmena och klicka på "Sök" eller "Decode" för att få en grundläggande beskrivning av din Dakota.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77824.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.