Nackdelarna med att köpa en begagnad bil

Det finns många fördelar med att köpa en begagnad bil med billigare försäkringspremier och registreringsavgifter och avsaknaden av en månatlig bil anteckning. Men det finns många nackdelar med att köpa en begagnad bil samt. Vid beräknats med om eller inte köpa en bil ny kontra används, bör du överväga din budget och din förmåga att bära en månatlig bil notera om du kommer att finansiera. Reparationer

Du kommer sannolikt att behöva spendera mer pengar på reparationer förr med en begagnad bil kontra en ny bil. Eftersom bilarna ålder och ger efter för mer slitage, de kräver underhåll för att underhålla dem. Om du köper en ny bil, är det mindre troligt att du kommer att behöva oroa sig för några större reparationer under åtminstone de första åren. Även om, behöver du fortfarande att hänga med enkelt underhåll som oljebyten och trimning.
Garanti

Begagnade bilar kommer med någon garanti. Om någon större del av fordonet fel du kommer att vara på egen hand så långt som att betala för reparationer. Med en ny bil, är fordonet under garantitiden för eventuellt upp till 100.000 miles (beroende på din garanti), och eventuella problem kommer att behandlas av återförsäljaren eller tillverkaren, så länge du har hållit upp med din del av garantin som kan kräva ett regelbundet underhåll rutin som tune ups och oljebyten.
Historia

När du köper en begagnad bil du inte har full tillgång till bilens historia. Du kan beställa en rapport fordon historia från företag som CarFax som kan ge viss information om eventuella olyckor bilen kan ha varit inblandade i, men en bil historia rapport kan bara ge information avseende vad tidigare ägare rapporteras till institutionen för motorfordon eller deras försäkringsbolag. Vissa bilar kan ha haft många ägare, och var och en kan inte vara riktigt medveten om vad bryr annan ägare kan ha tagit med fordonet.
Försäkring

Med en ny bil, kan du kvalificera dig för GAP försäkring. GAP försäkring tillåter en bilägare att helt betala av sina lån balans i händelse av en total förlust. Normalt kommer försäkringsbolagen betalar en försäkrad värdet av fordonet. Eftersom bilen förlorar värde så snart den drivs utanför partiet, gör det ibland omöjligt att betala av saldot på ditt billån. Till exempel kanske du är skyldig $ 22.700 på din bil lån, men ett år efter inköp av bilen, är bilen endast värt $ 18.200. Detta skulle lämna en ägare med ett saldo på $ 4500 på deras bil lån och ingen bil att köra. GAP försäkring ger dig vad din nyare bil är för närvarande värt, plus bro någon skillnad att helt betala av lånet balans.
Val och teknik

Nya bilar levereras komplett med det senaste inom alternativ såsom mp3-spelare kompatibilitet och GPS. Bil tekniken hela tiden utvecklas. Ett exempel på denna utveckling är bil krockkuddar. Tidigare Krockkuddesystem var benägna att skada barnen när de utplaceras under en olycka enligt Cars.com. Många nya krockkuddar undvika att orsaka sådana skador. Också få en ny bil kan du välja alternativ såsom läder kontra tyg säten, eller lägga nyans till dina fönster. Många återförsäljare kommer att arbeta för att passa din personliga förfrågan genom att visa en modell som passar din smak eller har du anpassningsmöjligheter paket för en extra pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77483.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.