Hur man ansöker om en ny bil titel i Colorado

I Colorado, tillhör ansvaret för att få en titel för en ny bil till den återförsäljare som säljer den. Bilköpare, dock måste få en ny titel när de köper en begagnad bil, och kan göra detta enkelt genom deras län motorfordon kontor. Saker du behöver
Identification
Aktuell titel eller dokument från återförsäljare stöddes av förre ägaren
Bevis på en Colorado utsläppsprovcykeln
vägmätare utlämnande
Bill of Salu inteckning eller säkerhetsdokument ( om kvarstad på bilen) katalog Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Säkra all nödvändig dokumentation. Säljaren eller återförsäljaren bör förse dig med de nödvändiga tidigare titeln dokument, vägmätare utlämnande och köpebrevet.
2

Har du ett utsläpp test utfört, om det behövs, och få ett intyg som visar att fordonet har passerat Colorado avgasprovet.
3

Ha en Colorado officer brottsbekämpning, utsläpp testare eller licensierade återförsäljare slutföra en "Kontroll av Vehicle Identification Number" formuläret och inkludera den med dina dokument när de ansöker om en titel Om fordonet tidigare titeln i en annan stat..
4

Trygga tillfredsställande ansvarsförsäkring och har din försäkring kort, en kopia av din politik eller ett brev från försäkringsbolaget på företagets brevpapper med din dokumentation
5

Ta all dokumentation till din lokala länet motorfordon kontor (se Resurser). Betala avgifter fordon titel, registreringsavgifter och omsättningsskatt. Din titel kommer att skickas till dig eller din lien innehavaren inom fyra till sex veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77888.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.