Hur du köper ett fordon med en öppen titel

En öppen titel uppstår när säljaren av ett fordon undertecknar försäljningen delen av titeln , men köparen sidan lämnas tom . I denna omständighet , hävdar säljaren ansvar för fordonet och den som undertecknar titeln kan hävda äganderätt , oavsett om de var avsedda nya ägaren . Om du vill köpa ett fordon med en öppen titel , stegen är desamma som med alla andra inköp av fordon . Instruktioner
1

Ta titeln till den som hanterar titel överföringar i ditt tillstånd . I de flesta stater detta hanteras av Department of Motor Vehicles , medan andra kan ha dig gå till länet skatten bedömare .
2

Samla nödvändiga pappersarbetet äganderättsöverföring . Denna pappersarbete varierar från stat till stat , men vanligtvis innehåller en köpebrev , någon form av identifikation , aktuell körsträcka och VIN-nummer på fordonet . Om fordonet har en öppen titel , behöver du inte säljaren närvarande för att föra över äganderätten .
3

Presentera öppna titel och korrekt pappersarbete till företrädaren på statliga kontor och de kommer gå igenom avslutar processen .
4

betala den skatt som krävs för försäljning av fordonet och underteckna inköp delen av titeln för att slutföra transaktionen .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77692.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.