Specifikationer för en '04 Ford Ranger

Den 2004 Ford Ranger är en tung pickup som finns i flera modeller med olika specifikationer som kan skräddarsys för olika behov. Fyra modeller - XL, XLT, Edge och tremor - innehåller många valfria specifikationer. Beroende på dina behov, kan en begagnad Ford Ranger vara ett klokt val om du är i marknaden för en pickup. 2004 Ford Ranger XL

XL-modellen är den billigaste Ford Ranger i raden. Det kom utrustad med en 2,3-liters, fyrcylindrig motor med 143 hästkrafter. Den valfria Motorn var en 3-liters, sexcylindrig motor med 148 hästkrafter. Den mindre motorn var bättre på gas än sina motsvarigheter som fick 29 miles per gallon (mpg) highway och 23 mpg stad med den uppgraderade 3-litersmotor. Sittplatser var maxade ut på tre personer. Sidokollision barer, förare och passagerare krockkuddar och låsningsfria bromsar var alla standard. Den tvådörrars lastbilen hade en yttre last längd 71.8 inches eller en extra 83.8 inches.
2004 Ford Ranger Edge

Edge modellen var en annan Ford Ranger lastbil som kom i valet av en 3-liters sexcylindrig motor med 148 hästkrafter eller tillvalet 4-liters, sexcylindrig motor med 207 hästkrafter. The Edge var inte så bra på gas som XL, i genomsnitt 22 mpg highway och 17 mpg stad. Sidokollision barer, Airbag på förarsidan och låsningsfria bromsar var alla standard. Lastbilen hade en yttre last längd 71.8 inches. Det är nyttolast är £ 1240., Men kan dra upp till £ 5860. med 4-liters motor. The Edge kom i en valfri fyrdörrars modell, samt med extra säten läder hink.
2004 Ford Edge XLT

Motorerna i XLT kom i tre val: en 2,3-liters, fyrcylindrig motor med 143 hästkrafter, 3-liters, 6-cylindrig motor med 148 hästkrafter, eller 4-liters, sexcylindrig motor med 207 hästkrafter. Sidokollision barer, Airbag på förarsidan och låsningsfria bromsar var alla standard samt. Lastbilen hade en yttre last längd 71.8 inches. Det är nyttolast bogsering kapaciteter är desamma som Edge modellen. Liksom Edge modellen är Interiören har skålade säten och läder.
2004 Ford Ranger Tremor

Tremor modellen den dyraste och uppgraderad version av Ford Ranger truck modeller, var motorerna tillgängliga samma som Edge modellen. Den tremor interiör presenterade ett ledande system för Pioneer ljud och lås makt, otillgänglig i några andra Ranger modeller. Den tremor säkerhetsfunktioner var samma inbegripet låsningsfria bromsar och sidostängerna inverkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77826.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.