Hur att exportera en bil från Kanada till Europa

Shipping ett fordon från Kanada till Europa kan vara ganska lätt att extremt komplex, beroende på vilket land i Europa du skickar din bil till, eftersom varje land har sina egna regler och förordningar för importera ett fordon. Komma rätt Tull mäklare och rederiet är två avgörande val som kommer att försäkra en smidig leverans process, det kommer också att garantera att du uppfyller destinationen landets lokala regler och föreskrifter som gäller specifikationerna på din bil. Forskning och förberedelse bör vara på din att-göra-lista innan du exporterar din bil till Europa. Saker du behöver
Rederi
Customs mäklare
Visa fler instruktioner
1

Ta reda på vilket land i Europa fordonet kommer att gå till. Olika länder har olika restriktioner, regleringar och skatter beträffande bilar som importeras. Kontrollera lokala importerar och moms skatter, om tillämpligt. Din kanske måste betala nästan dubbelt så mycket som bilen är värd att exportera bilen till vissa länder.
2

Skaffa dig ett tullombud som är förtrogen med de regler och förordningar som gäller i det land du skickar ditt fordon. Pappersarbete kan bli ganska överväldigande och har ett tullombud som är bekant med det landets lagar kan vara ovärderligt.
3

Hitta en pålitlig och försäkrade rederi att hantera alla logistik för din fordonet. Se till att de är seriösa, och försöka se om någon har använt dem tidigare. Du kanske också vill kolla med din Tullen mäklare för att se om han kan rekommendera dig ett rederi som han har behandlat tidigare.
4

Kontrollera att se till att fordonet du exporterar inte kommer förlora någon garanti att den har lämnat när de levereras till Europa. De flesta fordon kommer att förlora alla återstående garanti när fordonet har lämnat landet att den byggdes för.
5

Kontrollera med tillverkaren av din bil för att se till att reservdelar och tekniker finns tillgängliga i det land där du exporterar din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77373.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.