Hur Lease Rental Cars

Leasing en bil från en uthyrare liknar hyra en bil, men med några skillnader. Det mest anmärkningsvärda är det minsta antal dagar som krävs på avtalet. Leasing en hyrbil i allmänhet kräver ett avtal för att hålla bilen i minst 63 dagar, medan hyra endast kräver ett engagemang av en dag. Dessutom åtog sig att en månadshyra ger en betydande daglig rabatt. Leasing en hyrbil kan vara en bra tillfällig transport alternativ för lång semester, eller om du inte har en handpenning och inte kan köpa en bil. De flesta biluthyrningsföretag gör säkra ett fordon snabbt och enkelt. Saker du behöver
Körkort
Bilförsäkring
Internet
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Jämför de olika platserna för bästa erbjudanden. Sök de stora biluthyrningsfirmor webbplatser såsom Enterprise, Budget, Thrifty, Hertz, etc.
2

Fyll i formuläret hyresavtalet begäran på biluthyrning webbplatsen. Om du inte använder Internet, ring företaget du vill hyra en bil från, informera dem om vilken storlek bil du behöver, hur mycket tid du kommer att behöva det och det datum du kommer att plocka upp bilen. Ditt körkort nummer och försäkring-ID kommer att begäras vid denna tidpunkt. Dessutom, de flesta företag kräver ett kredit-eller betalkort för att reservera bilen.
3

emot ditt bokningsnummer. Detta nummer garanterar en bil kommer att vänta på dig vid överenskomna ankomsttiden. Om din storlek bil inte är tillgänglig, oftast bolaget kommer att uppgradera till en större storlek utan extra kostnad.
4

Informera bilen representativa du har ett leasingavtal reservation. Du kommer bli ombedd att lämna ditt körkort och kortet som används för att hålla bokningen.
5

Genomför en undersökning på bilen före undertecknandet av hyresavtalet. Eftersom du kommer att hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår när bilen är i din ägo, är det viktigt att dokumentera eventuella befintliga skador på bilen.
6

Skriv i hyreskontraktet. Detta är ett bindande kontrakt. Men om du behöver bilen längre än den överenskomna tiden, helt enkelt ringa till företaget och ge dem råd. De flesta företag har inte ett problem med detta och kommer att tillmötesgå din begäran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77365.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.