Hur man förhandla en begagnad bil Deal

Att köpa en begagnad bil kan vara en svår uppgift. Förhandla det begärda priset kan bli ännu mer ansträngande. Men innan den går ut i en kall svett eller acceptera nederlag och köpa en bil på begärt pris, kom ihåg att kunskap är makt. Tänk på att de flesta återförsäljare förvänta sig lite förhandlingsorgan ske under en begagnad bil affär. En bilhandlare används för att förhandla på en daglig basis, så det är viktigt att träna och bli kunniga innan lösa på ett pris. Instruktioner
1

Besluta om en prisklass och finansiering. En prisklass kan fastställas genom hur mycket du har i besparingar för att betala för bilen och handpenning eller hur mycket banken är villig att låna.
2

Hitta en bil. Läs "Consumer Reports", för att få en uppfattning om vilka bilar som är säkra, pålitliga, och passa in i din prisklass. Helst bör du ha en eller två olika bilar i åtanke.
3

Vet marknadsvärdet. Marknadsvärdet är det genomsnittliga priset för bilen. Goda resurser för denna information är "Kellys Blue Book" eller Edmunds.com.
4

Jämförelse butik. Besök lokala återförsäljare som har bilen i lager. Jämför tidigare underhåll journaler, antal miles på bilarna och priser.
5

Besluta om en bil. Om flera återförsäljare säljer samma märke och modell, kontrollera att se vilken som är i bäst skick. Det är viktigt att bilen har låga miles och så få olyckor eller reparationer som möjligt. UsedCarAdvisor.com ger detta tips: I genomsnitt lägger en bil 15.000 miles per år. Därför, om bilen är fem år gammal, bör den ha cirka 75.000 miles

Dessutom har dealern ger en Carfax rapport,. Denna rapport ger information om eventuella olyckor eller reparationer bilen har haft
.
6

State din beredskap för att köpa. När du har bestämt det är rätt bil för dina behov och budget, närmar säljare och ange att du är redo att lägga ett bud. Det är viktigt att han vet att du är seriös och redo att göra inköp.
7

Gör ett erbjudande. Det rekommenderas att du erbjuder 15 procent lägre än det begärda priset. De flesta återförsäljare prissätta bilen vid 20 procent över vad de betalt för det. Dela detta faktum med säljaren så han vet att du inte kommer att luras till att betala de höga uppmärkning.
8

Vänta på motförslag. Försäljaren kan behöva prata över förhandlingarna med en chef innan enas om det slutliga priset.
9

Tänk erbjudandet. Det är tveksamt att försäljaren kommer platta ut förkasta erbjudandet. Istället kan han erbjuda "tillägg." Dessa är ytterligare funktioner, såsom fria oljebyten eller biltvätt för ett år, förlängda garantier eller stöldskydd. Även om dessa erbjudanden kan verka frestande, de är bara distraktioner för att få dig att betala det begärda priset.
10

Vara beredda att gå iväg. Fundera över erbjudandet noga och vet vad det innebär innan du skriver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77965.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.