Hur du köper en bil med en bärgning titel

Bilar som deklareras bärgning fordon av försäkringsbolag är bilar som har blivit allvarligt skadade bortom reparation eller skulle ta en stor summa pengar för att reparera ordentligt . Försäkringsbolagen säljer ofta bärgning fordon till återförsäljarna genom auto auktioner och varje auto kommer med en bärgning titel . Köpa en begagnad bil med en ren titel är en risk i sig , men att köpa en bil med en bärgning titel tar forskning för att ta risken av att köpa en bärgning auto . Saker du behöver
fordon historia rapport
Visa fler instruktioner
1

Begär en CARFAX rapport eller auto historia rapport från säljaren eller återförsäljaren autos Bärgning med titlar som visas som bärgning har skadats till den punkt där försäkringsbolagen har bedömt bilen en bärgning fordon .
2

Betala kontant för fordonet . Kontrollera att du har tillräckligt med pengar för att betala för hela beloppet för bärgning auto . Finansbolag kommer inte godkänna några lån för en bil med en bärgning titel .
3

erhålla licens och registrering för bärgning fordon . Din bil måste passera statligt uppdrag inspektioner för att erhålla korrekt dokumentation för att vara på väg . Kontrollera med din statens Department of Transportation hemsida för mer information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77015.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.