Hur du köper Övertagna bilar innan Auction

Övertagna bilar säljs direkt av bankerna som äger dem och på auktioner. Den bästa tiden att köpa en övertagna bil är innan den går till en auktion, där priset kan drivas upp av anbudsgivarna. Saker du behöver Review, en CarFax rapport
bankväxel
Visa fler instruktioner
1

hitta en återtagen bil innan det går till auktion. Platser att söka inkludera kreditföretag, banker och tidningar. Kreditföretag och banker håller ofta bilarna på deras egendom så att du kan se dem personligen.
2

Få ett lån om det behövs. Om du är i marknaden för en bil, bör du veta i förväg hur mycket du har råd. Skaffa ett lån lånelöfte från en bank eller kredit unionen - om möjligt, från bank eller kredit union som äger bilen du är intresserad av eftersom de har ett extra incitament att sälja bilen
3

provköra bilen och kolla upp det ordentligt eller ha en mekaniker gör det. Om den person som säljer bilen är ovilliga att låta dig kolla upp det, sedan ta ett pass på bilen. Om du köper utan att kontrollera bilen, du har inga konsekvenser om det visar sig vara en citron.
4

Skaffa en rapport fordon historia från Carfax.com eller AutoCheck.com. Dessa webbplatser köra VIN-nummer på bilen och berätta om det någonsin har skadats eller översvämmade, och om den har en ren titel.
5

Prata med den person eller företag som erbjuder bilen och förhandla ett försäljningspris godtagbar för båda parter.
6 p Om du betalar kontant, få en certifierad bankväxel från din bank. Om du betalar med ett lån, få en check från ditt lån serviceföretaget.
7

Ge betalningen till den person som säljer bilen och ta i besittning din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77164.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.