Hur hitta en begagnad Minibuss till salu i Los Angeles

Om du är i Los Angeles, Kalifornien område och behöver köpa en begagnad minibuss, kan du bli överväldigad av val. Du kan köpa en begagnad minibuss i Los Angeles från en enskild ägare som säljer bilen på egen hand. Du kan också köpa en begagnad minibuss från en lokal Los Angeles bilhandlare rätt av begagnad bil mycket. Om du behöver finansiering, bör du hålla med bil partier, men om du har pengar upp framför du kan få ett bättre pris genom att köpa från en individ. Instruktioner
1

Plocka upp en kopia av Los Angeles Times tidningen och titta på radannonser sektionen för begagnade minibussar som är till salu. Du kan oftast hitta en kopia av tidningen på en lokal Los Angeles county bibliotek samt. Du kan också titta på deras hemsida (se Resurser).
2

Använd Bilar webbplats (se Resurser) för att identifiera begagnade bilhandlare i Los Angeles som har använt minivans till salu. Om du vill köpa från en bil mycket, är detta ett enkelt sätt att visa samtliga delar i Los Angeles som har vad du letar efter.
3

Bläddra igenom Auto Trader webbplats (se Resurser) för att leta efter listor av begagnade minivans till salu i Los Angeles-området. Du kan också plocka upp en tryckt kopia av den lokala Auto Trader på de flesta Los Angeles servicebutiker.
4

Titta på annonserna på Los Angeles 'Craigslist (se Resurser) för att se om det finns något som används minivan listor. Du kan även sortera efter område, såsom centrala LA eller Westside.
5

Kör genom din lokala Los Angeles som att se om det finns några minibussar med "Till salu"-skyltar på dem i en hel eller uppfart. Om så är fallet, få telefonnumret på skylten för att ringa och fråga om det använda minibuss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77707.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.