R33 GTST Turbo Stock Gör Information

Trots det var aldrig officiellt säljs i Nordamerika, lyckades Nissans Skyline serie högpresterande sportbilar att få en nästan kult som följer av en ny generation av bil entusiaster. Dess legendariska status främst uppnås genom Gran Tourismo videospel franchise, hjälpa till att lansera Godzilla (smeknamn ges till toppen av raden GTR modellen) väl in i fordonsindustrin stratosfären genom beundrande fans och virtuella racers. Omvänt, på sin hemmamarknad i Japan, Skyline är ganska vanligt med ingen särskild uppmärksamhet, många även jämföra dem med en Honda Civic, på grund av dess stora antal och relativt låg kostnad. The Legend

Flera iterationer av Skyline kan spåras tillbaka till 1960-talet, men det var inte förrän 1989 som den moderna eran av bilen började med införandet av den mäktiga R32. Anses av många vara den renaste modellen någonsin producerats, skröt R32 i GTR trim en klassisk 80-kilform, kraftfull 6-cylindrig turboladdad motor, och ett speciellt utvecklat 4 wheel drive system. Denna kombination visade sig vara mycket effektiva, och många körentusiasters genast hoppade ombord. Bilens utmärkt grepp och dynamik hantering också gjort det till en idealisk plattform för flera klasser av racing.
R33 GTS-T i Stock Trim

Lanserades 1993 R33 GTS-T fortsatte Skyline evolution, lägga till en ny exteriör och nya 2.5L turbo motor som producerar 250 hästkrafter. Även om inte lika önskvärt som GTR, erbjöd det ändå brännande prestanda i en bakhjulsdriven enda plattform, sedan 4 wheel drive system togs bort, den hade också fördelen av att vara £ 440 lättare än sin storebror. Finns i både coupé och cabriolet-versioner, var GTS-T eftertraktad för sin kombination av prestanda, funktionalitet och lägre totala underhållskostnader.
Tuning

R32 och R33 bilar var särskilt uppskattad för sin mycket avstämbara natur och lyhördhet för prestanda modifieringar. Så robust var Skyline motorer, att japanska tuning hus var ofta kunna extrahera fördubbla beståndet hästkrafter på interna fabrik motor. Nyheter av detta spred sig snabbt och importera bil tuning vurm började. Nästan varje Skyline på vägen hade någon slags modifiering som enorma hästkrafter vinster kan låsas upp med några enkla bolt-on delar.
Advantage GTS-T

R33 GTS-T kan bara vara den perfekta japanska sportbil fynd. Med nästan identisk prestanda till GTR, erbjuder ett bredare utbud av kroppens stilar, lägre inträde kostnad (utan 4-wheel-drive-system), och är lättare och billigare att driva.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77024.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.