Råd för att köpa en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan vara ett idealiskt sätt att spara pengar på ett inköp av fordon och undvika den branta initiala avskrivningar som gjorts på nya fordon. Trots dessa fördelar, köpa en bil begagnat är oftast svårare än att köpa en ny bil. Du kan tvingas in i en "som-är" försäljning där fordonet är ur fabriksgaranti, och man vet aldrig exakt vad dealern betalats för fordonet, vilket gör förhandlingarna svårare. Innan du kliver på Lot

Eftersom två begagnade fordon är desamma, shopping på Internet när man köper en begagnad bil är ännu viktigare än när man köper en ny bil. Olika webbplatser på Internet kan du söka efter den exakta fordon du vill ha eller söka efter alla fordon inom en viss prisklass. Innan trampa på en återförsäljares mycket, handla på nätet för att se till att de har något du vill titta på. Det finns inget behov av att besöka en återförsäljare som inte har en bil du är intresserad Branch ut din sökning om du måste, jämföra priser i stan med priserna utanför staden. Även om du inte besöker återförsäljare som är längre bort, kan du alltid använda sitt pris som en förhandling verktyg.
Grundligt inspektera bilen


När du har hittat en bil du är intresserad av, är det en bra idé att ha det grundligt inspekteras. De flesta återförsäljare kommer att tillåta dig att ta bilen till mekaniker på ditt val, utan några förbehåll. Om dealern inte kommer att tillåta dig att hålla sig borta eftersom de förmodligen har något att dölja.

När du tar bilen till din mekaniker, har ser honom efter tecken på slarviga underhåll och övergrepp. Se till att mekanikern lyfter fordonet på ett rack för att leta efter oljeläckage, skador eller rost.
Förhandling

Kolla fordon värden från sajter som Edmunds . com eller nada.com att få en uppskattning av vad du ska betala för en bil. Det är oftast bäst att inte göra det första erbjudandet om ett fordon, men, om du måste, börjar ca 10 procent lägre andrahandsvärde. Chansen att köpa bilen för detta är smal, men det ger återförsäljaren en utgångspunkt för förhandlingar och låter dem veta att du är en upplyst bil shopper. Om du inte kan komma överens om ett rimligt pris för bilen, var inte rädd för att sova på den. Återförsäljare vet när du lämnar sin lott, chanserna att du köper bilen är smal, många återförsäljare kommer att kontakta dig snart efter med en bättre affär Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77148.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.