Hur vill kolla Mercedes Car historier

Köpa en bil kan vara en utmanande utsikter, du måste ta hänsyn till pris, kvalitet och historia. Det är ännu mer utmanande när du funderar på att lägga ner en bit av kontanter-som du kommer att vara om du överväga att köpa en Mercedes. Så innan du sätter dina pengar där munnen är, är det viktigt att ta varje steg möjligt att kontrollera att du har en fullständig historik av fordonet, först då vet du att det är ett klokt köp. Instruktioner
1

be säljaren att ge dig ramnumret (VIN.) Placeringen av siffror i en VIN ger värdefull information om Mercedes du vill kolla upp.

2

Sök historien genom att ange VIN på en webbplats som Car Fax, Auto Check eller AA (se Resurser.) Med VIN, kan du hitta ursprungslandet, födelsedatum, kaross, motor typ och många andra detaljer på bilen. Det kan finnas en avgift som avser denna tjänst beroende på vilken webbplats du använder.
3

prata med säljaren och se till att de beskriva historien om Mercedes du köper. Det är viktigt att du frågar om bilen har varit i någon olycka eller om det har varit några återkommande problem. Säljaren är den som har bäst förutsättningar att bygga ut historien om bilen.
4

Hitta en Mercedes mekaniker med en webbplats som Benz Shop (se Resurser.) Detta kommer att ge dig information om mekanik i ditt område som är experter just på Mercedes-bilar. De kan inspektera din bil, leta efter exempel på tidigare olyckor, felaktiga reparationer eller andra problem, och kanske hjälpa dig att pussla ihop någon saknad historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77862.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.