Specifikationerna för en 95 Honda Accord

The Accord har länge varit en stapelvara bil i Honda flotta. Sedan 1976 har det fungerat som standard Honda familjen sedan och coupé, byggd kring effektivitet, komfort och vara prisvärd. Den Accord är still going strong efter 34 år av produktion, men en hel del har förändrats om det under årens lopp. Den moderna Accord är större, tyngre och mer kraftfull än tidigare generationer. Även så sent som 1995 års modell, bilen var mer av en livsmedelsbutik getter än dagens kvasi-sportbil. Exteriör

1995 Accord kom i flera utföranden och konfigurationer inklusive en vagn, coupe och sedan trim modeller. Alla dessa, dock delade samma 107-tums hjulbas och 70-tums bredd. Tjänstevikt förblev standard på 2,855 pounds. Vagnen var 187-inches lång, medan både coupé och sedan var 184 inches i längd. Alla tre modellerna stod inom en tum eller två av varandra höjd kloka, på cirka 55 inches. Addera Interiör

På grund av en kombination av utföranden och konfigurationer kropp, 1995 års Accord hade olika inre utrymmen. Den främre kabinen var i stort sett densamma, dock. Benutrymme var 43 inches, med framsätet takhöjd på 38 inches. Främre axel och höft rum var 56 och 53 inches, respektive. Klimatanläggning, stereo och föraren bekvämligheter som en tilt ratt var alla standard.
Drivlina

1995 var det första året som Honda erbjuds en 6 -cylindrig motor i Accord. Denna nya valfri motor först ses i Acura Legend, men gjorde sin väg in i överenskommelsen att fylla amerikanska marknaden efterfrågan på större, mer kraftfulla alternativ. Denna motor producerade 170 hk, upp 20 hk från standard 4-cylindrig motor maximala 150 hästkrafter. Den 6-cylindriga motorn kom med en automatisk växellåda och inget alternativ för en manuell. Den 4-cylindriga kom med en 5-växlad manuell och en alternativ automatisk växellåda.
Prestanda

prestandasiffror för alla familjens bil är sällan imponerande. Standarden 4-cylindrig motor, då parad med den tröga automatlåda, tar 9,6 sekunder att ta sig från noll till 60 miles i timmen. Den 6 cylinder, när parad med samma överföring, tar en full 8,9 sekunder. Även om inte betydligt snabbare, besitter V6 alternativet mer kraft i mellanregistret för bättre bortgång.
Hantering
fjädring

Squishy byggd för komfort över prestanda innebär ganska besvärliga köregenskaper vid höga hastigheter. Dock betyder 4-hjuls skivbromsar med tillgängliga låsningsfria bromsar teknik att Accord kan åtminstone hävda sig i broms-avdelningen. Den fjädringsgeometri är inte så hemskt, dock, och tillämpningen av eftermarknaden delar kunde vända Accord till en anständig hantering fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77384.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.