Hur man förhandla om en ny Lexus

Förhandla om en ny Lexus är en process som kommer att ta preparatet och viljan att genomföra en plan. Utföra planen kommer att kräva att du helt följa upp med varje steg. Att köpa en bil är en affärstransaktion. Oavsett de många timmar du kan spendera i Lexus showroom eller de otaliga vänliga gester personalen sträcker sig till dig, är deras mål att sälja en bil till högsta pris de kan uppnå. Du måste vara bestämd för att få ett rimligt pris. Saker du behöver
Kelly Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Få till den totala kostnaden för Lexus innan arrangera villkoren. Återförsäljare kommer "binda ner dig" till en handpenning och månatliga betalningar intervall, sedan justera längden på kontraktet att passa deras nedersta mållinje pris.
2

Be att få se dealern fakturan. Dealern Fakturan är inte kostnaden för återförsäljaren från tillverkaren, och det finns redan vinst inbyggda i fakturan priset. Starta från återförsäljare faktura kommer att ge dig en bättre förståelse för hur mycket utrymme som mellan fakturan pris och tillverkarna föreslagna priset. Sikta på ett pris mellan de två numren. Addera 3

Be för andra funktioner eller tjänster när du inte kan flytta återförsäljarens priset något lägre. I själva verket du fortfarande förhandlar om värdet kontra kostnaden genom att försöka få mer för samma pris.
4

Förhandla en rättvis handel värde om du handlar i en annan bil. Ha med dig Kelly Blue Book andrahandsvärde för din bil samt en detaljerad lista över eftermarknaden komponenter som du har lagt till sedan du köpte din bil.
5

Lämna. Dealern kommer att erbjuda dig det lägsta priset du diskuterat en annan dag (även om en vanlig taktik är att säga att du bara kan få affären om du registrerar "idag"). Meddela återförsäljaren som du är intresserad av att köpa bilen utan att göra så skulle först kräva att du ser till att du får den skönaste affären. Om du inte tänker lämna, kommer en erfaren säljare vara klokt att din bluff.
6

Erbjud ditt eget pris. Välj ett pris som är rimligt (som bestäms av din forskning och beräkningar rörande ditt inbyte) och informera återförsäljare om att du skulle vara villig att köpa Lexus till det pris du föreslår. Låt inte försäljaren att avleda dig från priset genom att omdirigera samtalet till rätta. Deras mål är att göra kostnaden så liten som möjligt genom att bara diskutera en månad i taget. $ 600 låter mer hanterbar än $ 40.000. Stick med det slutliga priset. Uttrycken (handpenning och månatliga avbetalningar) är inget annat än aritmetiska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76972.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.