Hur du köper en Ford Mustang

Mustang är en av Fords mest populära bilar. Produktionen började först på Mustang 1964 på Fords fabrik i Dearborn, Mich Mustang har sedan gått igenom olika förändringar i utformning och motoreffekt. Det har varit fem generationer av Mustangs, som alla har snabbt blivit känd som klassiska bilar och har hittat sin väg in i hjärtan av Ford fläktar och Mustang entusiaster runt om i världen. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av Mustang du vill köpa. Det finns ett antal olika typer av Mustangs från vardera av de fem generationer som har producerats. Bestäm om du vill ha en äldre Mustang eller någon av de nyare generationerna. Om du väljer att gå med en nyare modell, måste du välja mellan att köpa en ny eller begagnad bil. Genom Auto Trader och andra auto-försäljning tidskrifter
2

leta för att hitta bra erbjudanden på klassiskt Mustangs. Om du letar efter en klassiker som de 1964 eller 1965 Mustang, kanske du kan hitta en i dessa typer av tidningar eller på webbplatser som är specialiserade på klassiska bilar, såsom OldRide.com, CollectorCarsForSale.com och FastLaneCars.com.

3

Bestäm om du vill äga ett konvertibelt Mustang eller en hardtop. Mustang konvertibler är oftast lite dyrare än hardtops, speciellt om det är en första-eller andra generationens Mustang.
4

Besök din lokala Ford-återförsäljare för att kolla in deras utbud av Mustangs. Vissa Ford återförsäljare kan ha ett par klassiska Mustanger runt för dig att titta på, även om du är intresserad.
5

Få all bakgrundsinformation om Mustang du tittar på, särskilt om det används. Du kommer att ha en historia rapport som detaljer hela historien av fordonet så att du vet om det har varit i en olycka eller bärgades. Detta hindrar återförsäljare från att dra nytta av dig och säljer du en Mustang som kan ha vissa problem.
6

Bestäm om du vill ha en V6 eller en V8-motor. V8-motorer har runt 230 hästkrafter, medan V6-motorer har 210 hästkrafter. Ju fler cylindrar du har, desto högre pris, så håll detta i åtanke när du sätter en budget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76405.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.