Hur man förhandla ett Car Lease

Att vara förberedd innan du går in i någon bilhandlare är nyckeln till att få en hel del. Veta terminologi och vad är förhandlingsbart i en bil hyresavtal kommer att låta återförsäljaravtalet vet att du har gjort dina läxor och förväntar rättvisa hyresvillkor på din nya bil. Instruktioner
1

forskning bilen du vill hyra på nätet och ta reda på vad MSRP är tillverkarens rekommenderade cirkapriser). En bra affär för en förhandlingslösning försäljningspriset är $ 500 till $ 700 i detta nummer. En ännu bättre affär är $ 800 eller $ 900 under den. Ha det numret i åtanke när du går till generalagenten.
2

Besök återförsäljaravtalet och välj den bil du vill hyra. Be försäljaren att berätta vad en två-eller tre-årigt hyresavtal skulle kosta. Gå inte över en 36-månaders hyra, bilen kommer att vara ur garantin på den punkten. Berätta säljare du inte bara vill veta vad din månatliga betalningar skulle vara, men vad det faktiska förhandlat försäljningspriset på bilen är.
3

inte acceptera det första numret av säljare ger dig, speciellt om det inte är nära till det nummer som du hade i åtanke. De kommer att förvänta dig att förhandla ner det.
4

Leasing använda ett komplicerat system för att bestämma finans procentsats du ska betala varje månad. Till skillnad från "köpa" en ny bil där bättre din kreditvärdighet, desto bättre ekonomi procent, är ett hyresavtal inte lika flexibel. De grundar det på något som kallas en pengar faktor, vilket kan översättas till en procentsats. Detta bestäms av bilföretaget (inte återförsäljare) och är inte baserat på din kreditvärdighet. Bankerna brukar inte erbjuda finansiering för en ny bil leasing så försök inte att jämföra shop.
5

Fråga om generalagenten körs eventuella rabatten specialerbjudanden på leasingavtal. Detta skulle kunna slå $ 500 till $ 1000 av priset. Om du tog examen college nyligen, kan de ha en särskild rabatt för det också.
6

Du kommer att ges möjligheten att ha 12.000 eller 15.000 miles per år tillåts för din körsträcka och prisskillnaden blir mellan $ 50 till $ 100 per år. Även om det är frestande att gå för den extra körsträcka, tänk på att många biltillverkare kommer att avstå den extra körsträcka på hyresavtalet turn-in. Så, även om de säger att varje mil över gränsen kommer att kosta upp till 35 cent per mil, kan de förlåta det numret om du hyr ett annat fordon från dem.
7

Låt inte säljare övertala dig till att välja en bil som har fler alternativ än du vill. Till exempel kan den enda skillnaden mellan två identiska bilar vara att man har bilmattor för $ 175. Eftersom de är arbetat i bilens pris, du betalar en liten månatlig procentsats för leasing dessa mattor. Du kan köpa bilmattor från en butik för en bråkdel av priset i stället.
8

Innan du lämnar återförsäljaravtalet, se till att du vet MSRP, förhandlat hyresavtalet priset, längden av hyresavtalet, körsträcka ersättning och vad slutresultatet månatliga betalningar kommer att bli. Fråga säljaren om förvärvet avgiften. Detta är ett icke förhandlingsbart fast pris som fastställs av biltillverkaren som är kopplad till varje hyresavtalet affär.
9

Gå till hyresavtalet kalkylator på nätet (se Resources nedan) och koppla in siffrorna för att se om du kommer upp med samma siffra som generalagenten. Om siffrorna stämmer och du är nöjd med det priset, gör en deal med dem. Om inte, ring din säljare och se om du kan förhandla avvikelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76289.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.