Hur få ut av eBay Motors Efter en sökning

EBay Motors är en online community som drivs av moderbolaget eBay som tillåter bil, SUV, lastbil och motor entusiaster att köpa och sälja sina varor. Medan eBay Motors kan navigeras till från startsidan på eBay, när du är det, söker du genom en separat lista över material som skiljer sig från den huvudsakliga auktion webbplats. Detta hjälper användare som söker efter något som "speglar" söka bil speglar, inte att förväxla med speglar för heminredning. Instruktioner
1

Gör din sökning från startsidan på eBay Motors. I sökrutan typ nyckelord i samband med vad du vill hitta. Till exempel, om du letar efter Ford lastbil delar, kan du skriva "Ford F150 delar" i sökrutan.
2

Bläddra genom de olika sökresultat tills du är nöjd. Du kan klicka på varje objekt för mer detaljerad information om fordonet eller fordonets del du är intresserad av att köpa.
3

Titta till det övre högra hörnet på eBay Motors sidan. Oavsett vad eBay Motors sida du är på, erbjuder det övre högra hörnet du flera alternativ. "EBay Home, köpa, sälja, My eBay, gemenskapen och Hjälp" är alla alternativ.
4

Klicka på "eBay Home." Du kommer att omdirigeras till eBay hemsida där du kan göra en sökning på den överordnade webbplatsen. För att komma tillbaka till eBay Motors, väljer eBay Motors fliken finns på den vänstra sidan av den huvudsakliga eBay hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78259.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.